Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek van előző élet?

Szerintetek van előző élet?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről? Szerintetek azok a tapasztalok amiket előző életünkben megszereztünk velünk maradnak?

2022. jan. 28. 17:28
1 2 3
 21/25 SZücsöm ***** válasza:

19 Reinkarnációra sincs szükség. A "engem csak az érdekel most mi van" hozzáállás szinte garantáltan a lagyos pocsolyában vergődéssel, vagy lassú de folyamatos lecsúszással fog járni.

Ha van reinkarnáció, és a tetteinknek/viselkedésünknek tényleg vannak következményei életeket átívelő módon, akkor az úgy fog lecsapódni a te mostodra (mert mindig csak a most van) hogy egyre szar*abbnak fogod érezni a mostot.

2022. jan. 29. 19:23
 22/25 anonim ***** válasza:

Nagyon nem értetted amit írtam. A most alatt a mostani életemre gondoltam. Mivel elég cifra, így biztos vágyom benne (ha volt előző életem) hogy az sem egy átlag kategória lehetett és nem voltam szent szűz...

Ha valaki meg azzal fenyeget hogy ne tegyek rosszat mert akkor kövi életemben egy éhező fogyatékos leszek, az engem nem érdekel. Ha azt mondjak hogy meg ebben az életben visszakapom, akkor szorongok tovább

2022. jan. 29. 19:27
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
nincs, földi hazugság.
2022. jan. 31. 20:15
 24/25 anonim ***** válasza:
58%

Van

Valoszinu azert szenvedek most mert az elozo eletem kva jo volt

2022. febr. 1. 05:21
 25/25 anonim ***** válasza:

15, és hol szerzel be ennyi csecsemőt büntetlenül?

Azé’ én bevallom ha tényleg lenne ilyen utaztatás és meglátnám hogy 1950-ben épp embereket darabolok fel, engem kicsit megviselne :D

2022. ápr. 14. 05:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!