Szerintetek van előző élet?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről? Szerintetek azok a tapasztalok amiket előző életünkben megszereztünk velünk maradnak?2022. jan. 28. 17:28
1/25 anonim válasza:
Mndent elvesztesz ...ha van egyalltalan elozo eletunk
2/25 anonim válasza:
Igen van.
Valamennyire velünk maradnak de nyilván nem emlékszel az előző életedre csak hipnózis segítségével vagy a sokszor említett dejavü érzés is erre utalhat adott dolgok kapcsán.
4/25 anonim válasza:
Vannak. Iszonyú mennyiségben. Közvetlen a tudatosság alatt. Az ember szellem a testben. Viszi magával a képeit. A képek minden érzékletet tartalmaznak, a fájdalmakat is. Ezek a képek hatással vannak az emberre. Mindenféle érzéseket, fájdalmakat okozhatnak. Ezért lesz rosszabbul aki befele néz, ezért van a depresszió, mert a múlt fájdalmára néz az illető anélkül hogy tudná mire néz. Meg a sok önleértékelés is ott van. Az emberek többsége nem is szeretné tudni hogy mit csinált korábban. Megfelelő módszerekkel elő lehet szedni ezeket a képeket. És meg lehet szabadulni a hatásuktól.
5/25 Grimfox válasza:
Szerintem vannak előző életek. De a tapasztalat nem marad velünk. Az az adott élethez tartozik, és vele hal, mert a halandó részed az, ami tapasztalatot szerez, de csak a halhatatlan részed reinkarnálódik.
6/25 anonim válasza:
Passz, de azt se tudom mikor tanultam meg járni, de ettől függetlenül tudok.
8/25 anonim válasza:
Szerintem van, amire választ adna, de túl sok minden szól ellene és túl sok mindenre nincs magyarázat ezzel kapcsolatban, úgyhogy én inkább a nincs felé hajlok
9/25 anonim válasza:
Például, ha valakinek nagyon rossz a karmája és az lesz a büntetése hogy sok bántást fog kapni az életben, akkor a karmának jövőbelátónak kellene lennie hogy egy olyan testbe küldje a lelket, akit majd bántani fognak... hát erre azért kevés esély van szerintem.
10/25 Grimfox válasza:
A karma nem lát előre. Ez nem egy isten, hogy előre tervezzen. És még csak nem is egy büntető, vagy jutalmazó rendszer. Simán csak a tettek, döntések következménye. A karma olyasmi, mintha szálak kötnék össze az embert a többi emberrel, élőlénnyel. Az erős szálak húzzák a lelket abba a helyzetbe, ahol az erős karmikus kötelékek meg tudnak jelenni. Erről nem dönt senki, ez csak egy jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!