Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek van előző élet?

Szerintetek van előző élet?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről? Szerintetek azok a tapasztalok amiket előző életünkben megszereztünk velünk maradnak?

2022. jan. 28. 17:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

10, ez nekem mindig is magas lesz :D

Hallottam már olyat a reinkarnációról, hogy csak olyan családba születsz bele, akik előző életekben is rokonaid voltak, más elemzőtől meg olyat ahogy a magyar embernek mondta hogy biztosan élt Nepálban, Indiában előző életében...

pont nemrég írtam itt egy választ valakinek, hogy vannak olyan párok, akik tuti hogy “egymásnak lettek teremtve” akkor elvileg ők is rokonok voltak előző életekben, pedig most a világ 2 másik feléről származnak és mégis megtalálták egymást...

Számomra annyi szól a reinkarnáció mellett hogy én pont én vagyok és megszülettem. Mert erre nincs magyarázat hogy miért történt meg, vagy hogy az én testemben miért nem valaki más van

2022. jan. 29. 09:45
 12/25 Grimfox ***** válasza:
100%
A családtagok között elég szorosak azok a bizonyos kötelékek, elég erősek a karmikus kötődések, hogy akár több életen keresztül is közeli kapcsolatuk legyen. Nem feltétlen lesznek családtagok, vérrokonok. Barátok, ellenségek, bármi szoros kapcsolat szóba jöhet, függően a korábbi életek karmájától.
2022. jan. 29. 09:52
 13/25 anonim ***** válasza:
És ha elmegyek egy “védikus asztrológushoz” ő elvileg csak a születési képletből meg tud ilyeneket mondani.. mert azért kiváncsi lennék. Bár volt olyan aki azt mondta hogy pszichiátriai kezelés alatt álló embereket nem fogad, ez eléggé red flag.. meg nekem volt már pszichózisom is, lehet tényleg nem nekem való
2022. jan. 29. 10:06
 14/25 Grimfox ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy érdemes megpróbálni emlékezni az előző életedre. Teljesen más személyiség voltál, rengeteg olyasmit tettél, amit most nem tennél. Nem jó, ha a két élet emlékei, személyisége elkeveredik egymással. Abból az életből a mai világban aligha tudsz valamit hasznosítani, viszont sok olyan dologra emlékezhetsz, amire jobb nem emlékezni. Biztos van ilyesmi már ebben az életedben is. Gondold el, ha plusz egy életnyi emlék felbukkan. Vagy még több előző élet emléke. Nem túl nagy teher ez?
2022. jan. 29. 10:15
 15/25 SZücsöm ***** válasza:
41%

Szerintem nem. HA létezne a reinkarnáció és HA képes lennék visszanézni az előző életembe és azt látnám hogy csecsemőkkel ízesítettem a reggeli zabkásámat azt is lerendezném egy .... "hmmm érdekes" gondolat foszlánnyal.

Semmi közöm nem lenne ahhoz az élethez, mert jelenleg nem szoktam csecsemőket majszolni (csak vasárnaponként... meg néha kedden... meg szerdán, és ritkán de pénteken is.).

Azt viszont értékelném az emlék tartalmától függetlenül ha biztosat tudnék. Nem azt hogy mi volt. Hanem azt hogy volt valami. Bár igaz ami igaz, ezzel a tudással se mennék sokra.

2022. jan. 29. 11:39
 16/25 anonim ***** válasza:
En hipnozis segitsegevel láttam az előző eletemet és nagyon rossz volt látni, hogy haltam meg utána nem is nagyon tudtam aludni igazából, de volt olyan is, hogy almomban láttam x dolgot utána rakerestem neten és szorol szóra ugyanaz volt leirva amit almodtam pedig azelőtt sose olvastam az adott dologról
2022. jan. 29. 11:54
 17/25 SZücsöm ***** válasza:
16 És honnan tudod hogy előző életet tapasztaltál? Csak mert más ezoterikus, vagy materialista elméletekkel is lehet magyarázni egy ilyen látomást.
2022. jan. 29. 12:09
 18/25 anonim ***** válasza:
Mert éreztem, hogy én vagyok az álmomban csak máshogy nézek ki stb
2022. jan. 29. 12:37
 19/25 anonim ***** válasza:

14, inkább lenne sok, amire jobb lenne nem emlékezni de pont hogy nagyon is emlékszem es így is eletben kell lennem szóval egy “előző élet” nekem már meg sem kottyanna. Meg szeritem eléggé egyedi életet kaptam a mostanira, én tuti hogy belemennék, ha láthatnám hogy miből jövök. Eleve jelenleg is csak a kíváncsiság tart eletben, még egy darabig.

Az öngyilkosokat is azzal fenyegetik hogy ha megteszik brutális életet kapnak a következőre.. hát engem ezzel nem lehetne fenyegetni, engem csak az érdekel most mi van.

2022. jan. 29. 15:43
 20/25 SZücsöm ***** válasza:
18.ŐŐŐ igen egy álom általában így szokott "lefolyni". Én ha nem tudatosan álmodok van hogy vígan öntudatlanul váltok a cselekmény szereplői között akár többször, és mindnél tök természetesen érzem hogy ÉN VAGYOK. Feltételezem mivel van agyunk/egonk/öntudatunk ezért nem fura hogy szinte bármilyen nem tudatos álomban képes vagy egy én érzetet tapasztalni.
2022. jan. 29. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!