Lehetséges, hogy valaki előző életében istenként vagy félistenként született le, de úgy felélte az összes jó karmáját, hogy utána halandó emberként szenved, nélkülöz, de tudatalatt még vágyik az előző életeben tapasztalt isteni életére?
Ha nem is istenek vagy félistenek, de voltak, vannak itt sokan magasan fejlett lelkek, akik segíteni jöttek a Földre az emberiségnek, és fogjul estek a Föld karma-csapdájába. És most Föld-i, emberi karma-ciklusokban bolyonganak. Elfelejtették, honnan jöttek. Érzik, hogy többre hovatottak, de a karmacsapdából, a hozzájuk képest alacsonyabbrendű emberi sorsukból nehezen tudnak szabadulni.
Bővebben:
Én most is isteni vagyok.
Nem és nem érdekel mi voltam előtte. Lehetek bukott angyal vagy feledett isten. Nem számít, nem változtat abban ami most van. Az egom fényezné, de az önbecsülésem szetbszná. Mert ha egykor Isten, ark vagy angyal, esetleg császár, király, kán vagy bármilyen magasabb hivatásban részt vettem volna akkor lehozna az életről hogy most meg minimálbérrel sakkozok....
Ettől függetlenül, lehettem vagy eredeti valaki azt, hogy egyszer volt valamivel több mint most. De az szr.
Vagy nézhető úgy is hogy előbb utóbb minden életet meg kell élni.
Eltudom képzelni hogy megvilágosodtam, bementem a nirvánába, majd leszülettem újra S kezdtem előről. Jelenleg be sem lépnék, simán csak leszületnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!