VTB kérdése:
Hipnózissal vittek már vissza valakit előző életébe? Véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi!
Figyelt kérdés
Engem pár hónappal ezelőtt (teljesen szkeptikusként) hipnózissal előző életembe vissza vittek. Érdekes volt...2017. aug. 16. 20:58
1/8 anonim válasza:
Én is úgy voltam vele. Visszavittek aztán ott maradtam nem tudtam haza jönni. Érdekes volt, de kissé félelmetes is.
2/8 anonim válasza:
Jó neked! Èn is voltam,EKE-re is mentem,de nem jött semmi.
3/8 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy az az előző életed volt, és nem a fantáziád által teremtett álvalóság?
4/8 anonim válasza:
Nem létezik előző élet, így biztosan nem.
5/8 anonim válasza:
Mire vagy kíváncsi?
Nem hipnózissal, más módszerrel segítettek.
Engem eléggé megterhelt, egy utána úgy éreztem magam mint a mosott rongy.
Sok érdekes dolgot érzékeltem.
6/8 A kérdező kommentje:
Engem is felkavart, megviselt nagyon mint lelkileg mint testileg is! Ezért lettem volna kíváncsi arra, hogy esetleg másnak milyen tapasztalata van erről!
2017. aug. 17. 18:51
7/8 anonim válasza:
Jézus az út, az igazság és az élet!
Forduljatok Jézushoz, mert ezek bizony rossz irányba visznek. Tapasztalatból mondom. Én is és anyukám is hittünk a reinkarnációban, anyukám volt "előző életes" utaztatáson is, őt is picit felkavarta. Ahogy egyre inkább beleástuk magunkat a témába, egyre rosszabb irányba haladt az életünk, több baleset is történt, amíg Isten ki nem mentett minket ebből. Ha valaki tényleg nyitott ilyen téren, dobjon egy üzit, szívesen válaszolok :)
8/8 anonim válasza:
Én inkább hiszek a kollektív tudatban, mint a reinkarnációban. Még azt is el tudom képzelni, hogy bizonyos emlékek öröklődnek, ahogy sok más is a genetikában. Egyébként valóban nem tesz jót az ember lelkének ilyen dolgokkal foglalkozni. Ettől függetlenül jelzi az ember útkeresését, a válaszkeresést az életre, halálra, ezért azt gondolom, ha van Isten és Jézus, nem ítéli el azt, aki ilyen témákkal foglalkozik. Régen azt hittem, elítéli, de ma azt gondolom, ezek az emberek nagyon lelki emberek, akik nem akarnak leragadni a külsőségeknél, ezért Istennek különösen fontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!