Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miután meghaltam és újra...

Miután meghaltam és újra leszülettem, akkor lesz valami közöm megint ahhoz a lélekhez, akihez a jelenlegiben is? Pl. az a lélek, aki az anyám, lehet, hogy a következő életben is lesz valami közöm hozzá?

Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 20:05
 1/7 Grimfox ***** válasza:
75%
Majdnem teljesen biztos, hogy a mostani rokonaidhoz, hozzád közel állókhoz lesz valamilyen formában közöd. Azt nehéz előre megmondani, hogy milyen közöd lesz hozzájuk.
2021. dec. 25. 20:06
 2/7 A kérdező kommentje:

A részlet mindegy. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy lesz-e hozzájuk a következő életben valamilyen közöm vagy teljesen máshova születünk le újra.

Az a gondolat, hogy pl. az anyám, az apám lelke a következő életben teljesen idegen lesz, az nagyon elszomorított. Sokszor sírva is fakadtam ettől a gondolattól. Ilyenkor jobb abban a hitben élni, hogy inkább a mennyországban bevárjuk egymást és ott találkozunk.

2021. dec. 25. 20:17
 3/7 Grimfox ***** válasza:
82%
A családtagok karmája általában elég erős kötelék, hogy sok életen át közel tartsa egymáshoz az embereket. Legyen szó jó, vagy rossz családi kötelékekről. Ha neked jó családi kapcsolataid vannak, neked előny, hogy közel leszel hozzájuk a következő életedben is.
2021. dec. 25. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
20%
Nem lesz közöd hozzá.
2021. dec. 25. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Teljesen egyetértek azzal akit Grimfox írt.

Sok lélek szeret egymás közelében, sok életen át leszületni, váltogatva a szerepeket, néha testvéreik egymásnak, férj-feleség, szülő-gyerek kapcsolatokban. Ezért fontos részben a fátyol, hogy ezek az emlékek kéretlenül ne terheljék az embereket.

Vannak egy karmikus kötelékek is, amik szintén "közös"'leszületéseket eredményeznek.

...de persze ez sem biztos :)

2021. dec. 25. 20:48
 6/7 anonim válasza:
Amíg van feladatod vele addig biztosan:))
2021. dec. 25. 21:58
 7/7 SZücsöm ***** válasza:
81%
Tegyük fel hogy nincs karma (vagy csak nem így működik) de van reinkarnáció. Akkor se lesz semmi problémád a dologgal. Most se emlékszel az előző életedre, eléggé valószínű hogy a következő etapban se emlékeznél a mostanira. Max közelebb kerülsz új "lelkekhez" is és ott abban a szituációban ugyan úgy gondolnál rájuk mint a mostani rokonaidra. Tehát ez egy teljesen felesleges dilemma a részedről.
2021. dec. 25. 22:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!