Miután meghaltam és újra leszülettem, akkor lesz valami közöm megint ahhoz a lélekhez, akihez a jelenlegiben is? Pl. az a lélek, aki az anyám, lehet, hogy a következő életben is lesz valami közöm hozzá?
A részlet mindegy. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy lesz-e hozzájuk a következő életben valamilyen közöm vagy teljesen máshova születünk le újra.
Az a gondolat, hogy pl. az anyám, az apám lelke a következő életben teljesen idegen lesz, az nagyon elszomorított. Sokszor sírva is fakadtam ettől a gondolattól. Ilyenkor jobb abban a hitben élni, hogy inkább a mennyországban bevárjuk egymást és ott találkozunk.
Teljesen egyetértek azzal akit Grimfox írt.
Sok lélek szeret egymás közelében, sok életen át leszületni, váltogatva a szerepeket, néha testvéreik egymásnak, férj-feleség, szülő-gyerek kapcsolatokban. Ezért fontos részben a fátyol, hogy ezek az emlékek kéretlenül ne terheljék az embereket.
Vannak egy karmikus kötelékek is, amik szintén "közös"'leszületéseket eredményeznek.
...de persze ez sem biztos :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!