Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Érezted már úgy, hogy látsz...

Érezted már úgy, hogy látsz valamit az előző életediből?

Figyelt kérdés

Például álom, meditáció, vagy egy személy/helyszín hatására egy bevillanás, akármi útján?

És ha igen, mi volt az, milyen érzés volt?

2021. nov. 8. 12:11
 1/9 Tudi333 ***** válasza:
81%
Igen. A jók jó érzések, a rosszak rosszak.
2021. nov. 8. 12:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Minek hatására, milyen állapotban láttad ezeket a jó és rossz dolgokat?
2021. nov. 8. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, olyasmi érzés, mint a deja vu. Néha csak úgy elkap, főleg a városban sétálva... Nekem mindig jó érzés, így igyekszem kiélvezni, amikor jön. De sajnos nagyon hamar elillan.
2021. nov. 8. 14:38
 4/9 Tudi333 ***** válasza:
100%
Hát meditációban, álomban is lehetnek ezek. Meditácioban eleinte képek jönnek. Aztàn később lehet célzottan is, amit vagy akivel kapcsolatban akarsz tudni valamit. Aztán van,hogy jön magatól. Na az tud a legrosszabb lenni,.főleg ha olyan a dolog.
2021. nov. 8. 17:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Néha igen, ilyen bevillanások,képek bizonyos helyszíneken, déja vu érzés leginkább
2021. nov. 8. 17:28
 6/9 SZücsöm ***** válasza:
100%
Nem. Meditációban meg még annyira sem.
2021. nov. 8. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Pár dolog csak úgy beugrott elalvás előtt, ilyen félalváshoz hasonló állapotban - ezek azért voltak gyanúsak, mert a semmiből megjelent előttem egy helyszín, vagy arc, és vele együtt intenzív érzések, plusz gondolatok, amiket nem tudtam mihez kötni, főleg, hogy a hely is olyan volt, hogy soha nem voltam ott. Arcokkal meg olyan volt, hogy az egyik arcnál, mikor megjelent, valahogy az "jött", hogy ő anya. Már úgy, hogy a mostani anyukám. Ez elég abszurd volt, mert nem is úgy nézett ki, de valahonnan én mégis tudtam, hogy de, az anya. De asszem csak pár alkalom volt így.

A legtöbb álmokban volt, és azok között elég durvák is akadtak. Utána meg mindig kellett az egy nap "aftermath".

2021. nov. 9. 02:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

* Elég abszurd volt, mert nem is úgy nézett ki, mint most

Egyáltalán nem.

2021. nov. 9. 02:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Körülbelül két hónapja találkoztam az előző életbeli párommal, akit anno elhagytam a szeretőm miatt.

Előző életünkben én voltam a a férfi, ő pedig a nő - jelenleg fordítva van.

2021. nov. 9. 11:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!