Hogyan lehet letenni a Mátrixot?
Világos, hogy nem tudod magad kiprogramozni mert benne vagy, de a keleti filozófiák azt tanították, hogy a rabszolgaságot le lehet tenni a programot letesszük magunk mellé, akkor nem hat egy idő után a program ránk. Ők így emelkedtek fel utána. Megvilágosodás majd átrezgés egy magasabb létsíkba
Nem szabad engedni az anyag börtönének. Egyik barátom kipróbálta. Keveset evett, később csak a mezőről szedett össze növényeket és azt ette vagy füvet. A munkát otthagyta, mert stresszes volt. Egy idő után nem fizette a számlákat és valahol a kiserdőben él. Néha látom erre kukázni, de nem merem megszólítani már. Lehet nem is értené. Más rezgési síkon van. Így meg lehet világosodni? Hogy kell úgy csinálni hogy még dolgozzál és benne maradj ebbe a világba, de már a mátrixot letedd? Bocs ha roszul fogalasztam meg dolgokat?
Látom frissítetted a kérdést valamiért. A könyv nem adott választ? Nem érzed az elolvasása utána a valóságot, aminek egy végtelen apró része csupán ez a lét?
Na mindegy...,
Úgy lehet, hogy megismered a világot. Neten kutatsz, 20 perc után már megvilágosodhatsz, utána már csak asszimilálni kell a tudást az elmédbe.
Nem értem, ha elolvastad a könyvet, és érted mi isten, mi az amiben létezel, hogy lehetsz a mátrix rabja?
Én is dolgozok, még sem vagyok a mátrixban. Független individum vagyok, aki csak reagál a környezetére, nem az irányítja őt, hanem ő magát.
Ha érzed, hogy bármivel találkozol, nyitott szívvel és elmével megérteni vágyod, akkor már félig lebontottad a rádrakódott agyfertőzést.
Alt+F4
Ja bocs az a kilépés a mátrixból, letenni úgy kell mint bármi mást bizonyos narotikumokat pl alkohol vagy cigi és társai idővel türelem el akarattal és elszántsággal.
A dohányzás viszonylag könnyű, mert tudod mi az amit le kéne tenni, ellenben a matrixszal, mi is pontosan a mátrix? Hány megközelítés is van rá? melyik az igaz? Valós vagy valótlan amit A Mátrixnak neveznek? Biztos, hogy ki akarunk lépni belőle?
Magyarul ezer egy megfogalmazása van annak hogy mi a mátrix, te döntesz, hogy a piros a kék vagy a sárga árnyalatainak melyik cukrát választod, nyeled le…
A dohányzás pedig ehhez képest “”piskóta””, döntés/elhatározás késése. A szándék viszont ahhoz kevés, tapasztalatból mondom kb 3 éve szándékomban áll letenni a cigit de az elhatározásra a döntésre képtelen vagyok… ez van. Na a mátrix is pont ilyen csak meg azt sem tudod pontosan, hogy mi is az amit el kéne engedni.
Kb.
Buddha is úgy csinálta ,hogy ott hagyta a palotáját és jógiktól és különböző emberektől tanult.Az szimplán kevés ,ha csak kimész az erdőbe és ott gyűjtögetsz különböző dolgokat és élsz úgy ,mint egy remete.A magánynak gyakorlással és tanulással kell ,hogy teljen azért ,hogy pl:eljus egy magasabb szintű szellemi állapotba.
Ezt másként nem tudom ,hogy lehet csinálni talán úgy ,hogy ha kertes házat veszel és ott kitalálsz egy önfenntartó rendszert ,ami termel élelmet és vizet egész évben.
Az elektromosság nem fontos.
Vannak könyvek ,amiből tanúlhatsz buddhizmust,jógát vagy akár milyen ösvényt.
Igazából lehet így is.
De lehet úgy is ,hogy elvonúlsz szerzetesek közé és tőlük tanulsz.
Ennek van többféle módja.
Tetszés illetve az anyagiakat figyelembe véve dönts.
És a célod az legyen ,hogy eljuss a megszabadulás állapotába(amikor az anyag és a szellem külön vállik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!