Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi van a Mátrixon túl?

Mi van a Mátrixon túl?

Figyelt kérdés

Aki járatos a modern tudományban és nem ragadt le a tankönyveknél, hanem a legújabb eredményeket is olvassa tudja, hogy világunk egy illúzió kb pont olyan, mint a Mátrix c. filmbe. Azt hogy ezen anyagi börtönön túl mi lehet nem tudom. Te hogy tudod? Okkultisták, értelmes ezotérikusok válasza érdekel, mert nekem fogalmam sincs. Mi lehet az igazság?

http://www.youtube.com/watch?v=QWDZzlAysvg

2014. ápr. 21. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Ezzel egyetértek teljesen. Az egyik elmélet szerint amit én olvastam az az, hogy ezt a valóságot is "programozók" készítették, ahogy mi is képesek vagyunk már "valóságot" építeni. Ez alapján előfordulhat, hogy egy több-szintű szimulációban vagyunk a szimuláció szimulációjának a szimulációja... Mindfuck...
2014. ápr. 21. 19:07
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Ja, és ha az összes szimulációt megszüntetnéd, végül elérnél a "való világba", ahonnan ez elindult. De ez megint már csak képzelődés, sajnos információt nem találtam még...
2014. ápr. 21. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:

a mátrix, és a 13. emelet című film készült szinte egyidőben, hogy az embereket elindítsa egy megismerési úton.

hogy felébredjenek.

sokáig megvezették őket, de ennek valahogy véget kellett vetni.

abba a világba, ami a mátrixon túl van, a csendes elmélyedésen keresztül vezet az út.

jóga, meditáció az, amivel megtalálod majd a helyes utat, és tovább tudsz lépni ebből az illúzióból.

gondolataid teremtenek mindent , ami az életben körülvesz, a titok film is azért készült, meg a könyv is hogy sok embernek segítsen megváltoztatni az életét.

2014. ápr. 21. 20:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezt csak Neo tudná megmondani azt sem tudjuk, hogy a Mátrix világ létezik és most finoman fogalmaztam.. :D
2014. ápr. 21. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Talán az álomvilág van a mátrixon túl, mert az álombéli tudatállapotban ennél igazibb a gondolkodás, és őszintébbek vagyunk. De inkább csak az is kifejezi lelkünk energiáját, ha rossz energiáink vannak rossz álmaink is lesznek. Ez az asztrálsik, ha tudatában lennénk itt lent a fizikai világban megértenénk mások érzéseit, vágyait, félelmeit, és álombéli képességeket kapnánk, meg kreativitást.

Utána ottvan az elmesik, ezt már nagyon nehéz leirni, ez felelős a tudatos gondolkodásért és mások gondolatismeréséért, ütős intellektusért, találékonyságért, erőért.

aztán a léleksik jön, itt vannak életfeladataink és beállitottságunk, mély érzelmek és az összes tapasztalatunk itt van intuicios képességben elraktározva..

utána spirituális sik, itt van lényünk igazi természete ami olyan mély mint a tenger, végül transzcendens sik, itt fényes tüz van ami mindent el tud képzelni és mindent tud, aztán még isteni sikok is vannak...

ezek már erős szellemi energiát adnak ami nagy ragyogással kihat az alsóbb világokra és a testre, minden képességre, az egész gondolkodásra, de nagyon messziek és elérhetetlenek.

2014. ápr. 21. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Aki járatos a modern tudományban és nem ragadt le a tankönyveknél, hanem a legújabb eredményeket is olvassa tudja, hogy ..."

Aki meg csak a sok hülyeséget olvasgatja a neten, az sosem jut egyről a kettőre.

2014. ápr. 21. 23:40
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Zoltán, már megint kezded? Bezzeg a kozmofórumra nem mered kiírni a komoly kvantumfizikai eszmefuttatásaidat...
2014. ápr. 22. 09:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"Mi van a Mátrixon túl?"

A stáblista,aztán valami reklám,és azután a következő film.Ha DVD-ről nézed akkor replay.

2014. ápr. 22. 15:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Te "programozod" saját magadnak ezeket a hülyeségeket, meg az "anyagi börtönt". Okkultistával meg tedd tönkre az életed egész nyugodtan, te dolgod.
2014. ápr. 23. 02:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!