Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent mátrixokkal álmodni?

Ozmium42 kérdése:

Mit jelent mátrixokkal álmodni?

Figyelt kérdés

Ilyen mátrixra gondolok:

[link]

2015. jan. 10. 18:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy hány dimenziósak voltak:)
2015. jan. 10. 18:24
 2/10 anonim ***** válasza:
feldolgozatlan matek vizsga élmények
2015. jan. 10. 18:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Ugye a mátrixokat lehet felfogni úgyis, hogy irányított szakaszok tömbje, melyek hosszal rendelkeznek.

Azt jelenti, hogy választás elé fogsz kerülni az életedben, amely meghatározhatja a jövődet.

Nézd meg a Beavatottak című filmet, nagyon jó:)

2015. jan. 10. 18:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok a mátrixok ilyen megfogalmazásáról. Hol van itt irányított szakasz?
2015. jan. 10. 18:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát ugye felfoghatod úgy, hogy oszlop- és sorvektorok vannak összekapcsolva, amik összefüggenek valahogy.

De bocsi, ha hülyeséget írok.:)

2015. jan. 10. 18:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy tenzor volt az a mátrix? Mert akkor a tudatalattid akar leképezni valamit (talán fontos) a valóságra.
2015. jan. 10. 19:53
 7/10 anonim ***** válasza:
A megfejtés a nagy Álomkódexben van, de ebből csak 1 van, és nálam van.
2015. jan. 10. 20:16
 8/10 A kérdező kommentje:

Most elolvastam, amit a Wikipédia ír a vektorról, eddig nem tudtam, hogy a geometriai vektor és az a vektor, ami a mátrixok kapcsán felmerült, az lényegében megegyezik. Nos ma is tanultam valamit.

Volt egyfajta sugallatom karácsony környékén, hogy azonnal be kell pótolnom minden tudást a mátrixokkal kapcsolatban, amit korábban elmulasztottam megtanulni, mert nem érdekelt és nem is használtam soha semmire, egy műveletet sem végeztem el soha. Két napig rá voltam állva a témára, írtam egy programot, ami elvégez mindenféle műveleteket mátrixokkal, közben tanultam meg azt is, mik a szabályok. Közben álmomban is kísértett azon a 2 napon, amíg intenzíven foglalkoztam vele.

Nem emlékszem konkrét részletekre az álommal kapcsolatban, csak arra, hogy nem pozitív volt, olyan volt felébredni, mint egy rémálomból. Az ébredés pillanatában mind a kétszer az volt a gondolatom, hogy megőrültem a mátrixoktól. Olyan volt, mintha az elmém újra akart volna rendeződni, és mindent mátrixokkal megoldani, de nem sikerült, ezért volt olyan furcsa érzésem ébredéskor, mintha széthullana a valóság.

2015. jan. 10. 23:08
 9/10 Missi_Key ***** válasza:

láttad a Matrix című filmet?

esetleg nézd meg

2015. jan. 11. 19:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Láttam.
2015. jan. 11. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!