Biztos, hogy van, és ez a Bibliában is meg van/volt írva. Csak a papok kiforgatták az evangéliumokat (kivéve a Jánost) és ezt is kivették belőle, mert nem értették a rögeszmés gondolkodásukkal.
2010. aug. 31. 17:18
22/34 anonim válasza:
Én hiszek. Olvastam erről egy könyvet, a címe: Lelkünk útja I., II., III.; az írója: dr Michael Newton.
Az írója klinikai pszichológus és hipnoterapeuta. Ezt írja a bevezetőjében: "Jómagam természetemnél fogva szkeptikus vagyok, bár ez a könyv tartalmából nem fog kitűnni. ... fantasztikus fölfedezésbe botlottam. Rájöttem, h a hipnotizált személy lelki szemén keresztül be lehet kukkantani a szellemvilágba, és leírást kaphatunk arról, h mi történik a földi életek közötti időszakban! ... Klienseim között előfordultak mélyen vallásos személyek, míg mások semmilyen konkrét spirituális hittel nem rendelkeztek."
2010. aug. 31. 20:34
23/34 anonim válasza:
Én abban hiszek, hogy ha meghalok, akkor amit általában léleknek hívunk az megmarad, és egy teljesen más helyen újra életet kezd, de nem teljesen reinkarnációnak nevezném, mert szerintem amikor abban a két élet közötti köztes állapotban vagyunk, akkor emlékszünk az összes eddigi életünkre. És az, hogy ugyanarra a bolygóra szülessünk szerintem teljességgel lehetetlen, ki tudja mennyi van még ezen kívül. Ezért tartom hülyeségnek a hipnózist amikor emlékszel hogy mi/ki voltál előző életedben.
2010. aug. 31. 22:07
24/34 anonim válasza:
Amit sokan még ma is meghalásnak mondanak,az tulajdonképpen beleszületés egy másik életbe.Hogy az milyen lesz, rajtad is áll.Egy jó tanács:"Légy jó kisfiam,légy jó mindhalálig."
2010. szept. 1. 09:57
25/34 anonim válasza:
én hiszek!márcsak azért is mert gáz lenne ugy meghalni hogy kész ennyivolt:D
2010. szept. 2. 17:56
26/34 anonim válasza:
Én is keresztény vagyok, hiszek benne. Van aki a mennybe kerül, van aki sajnos a pokolba. Viszont aki befogadja Jézust a szívébe, és hiszi a teljes evangéliumot, annak örök élete van, vagyis a mennybe jut, ha megmarad Isten útján.
2010. szept. 5. 11:31
27/34 anonim válasza:
Azt,hogy van élet a földi lét befejezése után nekem nem kell hinnem,mert biztosan tudom,s ezt le is irtam a www.osys.hu/biromiklos jelzés után.Hogy történt,mint történt,megtudod,ha elolvasod.
2010. szept. 6. 04:20
28/34 anonim válasza:
Igen! Egyértelműen van élet a halál után, nem is egy...
De ne siettesd a megtapasztalását, úgyis eljön majd az ideje.
2010. szept. 8. 21:11
29/34 anonim válasza:
Nem
A halál beáltakor az ember elvesziti gondolkodóképességét.Nem lát,nem hall és nem tud semmit.Az embernek nincs olyan része,amely tulélné a test halálát.Nincs halhatatlan lelke vagy szelleme.
Prédikátor könyve 9.fejezet 5,6,1o versek.
2010. szept. 15. 18:10
30/34 anonim válasza:
Kedves 18:10...
Akkor alváskor(nem álomban) is meghalunk? Hiszen elveszítjük a gondolkodás képességét, nem látunk, nem hallunk, nem tudunk semmit...reggel mégis ébredünk. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!