Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hisztek a halál utáni életben?

Hisztek a halál utáni életben?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 15:44
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Ha a családom többi tagja máshová is kerül, legalább a kutyáim lelke vegyen körbe.
2010. aug. 30. 16:36
 12/34 anonim ***** válasza:
Hívő keresztény vagyok, ezért hiszek abban hogy a Mennyben tovább élhetek néhány feltétellel.
2010. aug. 30. 17:00
 13/34 anonim ***** válasza:

Jó neked, hogy hívő vagy. Én pont azért nem vagyok az, mert a kutyáimat imádom és nem olvastam a Bibliában, hogy ők is a mennybe mehetnének.

Hogy hány hülxe, összeférhetetlen ember lesz ott, az meg kit érdekel.

2010. aug. 30. 17:11
 14/34 anonim válasza:
Persze hogy hiszek mijen kerdes ez???Ha ISTENBEN hiszel akkor hinned kella halal utani eletbe!!!
2010. aug. 30. 18:55
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Én magában az életben hiszek, amiből 1 darab van mindenkinek...de az örökké tart. :)

de bevágok egy érdekes kis "párbeszédet". :P

Egy várandós hölgy méhében két kis magzat beszélget:

- Te hiszel a születés utáni életben? - kérdezi az egyik.

- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Szerintem az itteni életünk arra való, hogy felkészüljünk a születés utáni életre, hogy elég erősekké váljunk ahhoz, ami vár bennünket - válaszolja a másik.

- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?

- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szánkkal fogunk enni.

- Hát ez ostobaság! - vág vissza a másik. Megyünk a lábunkkal és eszünk a szánkkal?! Ez nevetséges! Hiszen itt van a köldökzsinór, ami biztosítja a táplálékot… de mondok még valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert ez a köldökzsinór már most is túlságosan rövid!

- De, de… valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.

- De hát még soha senki sem tért vissza a születés után! A születéssel az élet egyszerûen véget ér! Különben is, az élet nem más, mint egy nagy sötét tortúra!

- Én nem tudom pontosan milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre megláthatjuk az édesanyánkat, és õ nagyon vigyáz majd ránk! - válaszolja reményteljesen.

- Az Anyát? Te hiszel az Anyában? Hol van?

- Hát… mindenütt, körülöttünk! Itt van mindenhol, mi benne vagyunk, és neki köszönhetõen létezünk! Nélküle egyáltalán nem lennénk.

- Én ezt nem hiszem. Én soha, semmiféle anyát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is!

- Néha - mondja elmerengve a másik -, amikor csendben vagyunk, hallhatod, ahogy énekel nekünk, vagy érezheted, amikor megsimogatja világunkat! Tudod, én tényleg azt hiszem - teszi hozzá -, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk!

2010. aug. 30. 19:32
 16/34 anonim ***** válasza:

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. aug. 30. 19:33
 17/34 anonim válasza:
Már előző életemben sem hittem ilyen baromságokban.
2010. aug. 31. 09:00
 18/34 anonim ***** válasza:
Persze. :)
2010. aug. 31. 13:37
 19/34 anonim ***** válasza:
41%
Igen hiszek mert megvan irva az Isten Igéjében és Ő nem ember, hogy hazudjék.Aki hiszen és megkeresztelkedik, üdvözül,aki nem hiszen, elkárhozik. (Lukács 16:16) Ilyen egyszerű. Mert most még szellemi halottak vagytok, a ti bűneitek miatt, de Újjákell néktek születnetek az Úr Jézus Krisztusban.
2010. aug. 31. 14:34
 20/34 anonim ***** válasza:
Én is régebb hittem a reinkarnációban, de amikor rájöttem, hogy teljes ellentmondásban van Isten Igéjével akkor megtértem ebből is, mert nemcsak bűn, hanem csapda is a Sátántól.
2010. aug. 31. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!