Miben hisztek? Mi van a halál után?
a lelkünk felkerül a menyországba, egy darabig ott van, aztán meg újjászületünk
2010. júl. 2. 17:08
sztem is az első hozzászolónak van igaza
szerintem baromság,hogy kutyából ember...
emberből emberbe,állatból állatba
2010. júl. 2. 17:12
Azért az állatból-emberbe se lenne rossz, gondold el, lehet, hogy valamelyik előző életedben T-rex voltál. :)
2010. júl. 2. 17:19
4/11 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom, ebben hiszek:) Anyukám pl előállt azzal, hogy szerinte a kuytusunkban a mama lelke volt
én szerintem meg: meghalunk és azok az emberek akik még akartak valamit vagy még kérdésük van vagy nem akarják itt hagyni vmelik szerettüket azok itt maradnak szellemként mert nem tudnak továbblépni, akiknek nincs azok beléphetnek a fénybe, azok akik belépnek a fénybe de még sokat kell tanulniuk a szeretetről,megbocsátásról,elfogadásról és egyéb jó dolgokról azok újjászületnek, hogy ezeket megtanulják...
2010. júl. 2. 17:32
2010. júl. 2. 20:26
7/11 anonim válasza:
ki a franc mondta, hogy van lélek? HA az mégis lenne, akkor kéne valamilyen anyagban lennie, márpedig akkor hogy a répába jönne ki az emberből?...
2010. júl. 2. 22:35
8/11 A kérdező kommentje:
22:35
Szeritem nem te mondod meg másnak miben higgyen:-). Az emberek abban hisznek amiben akarnak.
22:35 nek
Szerinted neked nincs lelked? Olyan vagy mint egy gép?
Voltál már szerelmes? És reménytelenül szerelmes? Mert az fáj, tudod a lelkednek fáj. Lelki fájdalom. Hallottál már róla? Van lélek, és kérlek hogy gondolkozzál el egy picikét. Az ember lélekből és anyagból van összegyúrva. A lélek pedig hallhatatlan. A test meghal igen. Mielőtt lejövünk ide a földre emberi alakban, saját magunk sorsfeladatot állítunk magunk elé, és ez a sorsfeladat kapcsolódik előző életünk hibáihoz. Itt a földön az az elődleges feladatunk hogy megtaláljuk ezt a sorsfeladatot és beteljesítsük. Aki pedig képes megvilágosodni, többé nem jön le a földre, és az örök fénybe kerül.
2010. júl. 3. 21:39
A kutyás sztorival kapcsolatban némileg igazad van, de gondolom még kicsit fiatalka vagy. Szerintem sem állatban jövünk vissza, de kitudja még ez is lehet. Volt már olyan hogy valakivel nem is ismertétek egymást, de a szemémbe néztél és úgy érezted hogy a barátod lesz? Illetve hogy már most a barátod? Ennek oka hogy karmáink össze vannak szőve, és az illető előző életében lehet hogy fontos szerepet töltött be az életedben.
2010. júl. 3. 21:46
Kapcsolódó kérdések: