Ez lehet egy magyarázat a halál utáni létre?
Mi van akkor, ha amikor meghalunk, és meglátjuk azt a bizonyos fényt az alagút végén, az csak egy másik kórház fénye? Annak a kórháznak, ahol megszületünk. Azért jövünk sírva a világra, mert mindenre emlékszünk előző életünkből, és amiatt sírunk, hogy meghaltunk, és mindent elveszítettünk.
És ahogyan felnövünk egyre inkább elfelejtjük előző életünket, de néha felvillannak emlékképek, ez pedig a déjà vu érzés.
Ha te ebben szeretnél hinni, akkor számodra lehet magyarázat.
Szerintem butaság.
Egyébként gondolj arra, ki látta a fényalagutat és visszajött.
Na, ezt magyarázd meg, hogy akkor mi történt szülés közben, mikor már a feje is majdnem kibújt?
Kérdező akkor lenne minimálisan értelme elgondolkozni ezen az opción ha csak fényalagútról számoltak volna be az emberek.(Sőt akkor se mert kétlem hogy a lélek akkor bújik be a kisgyerekbe (ha van reinkarnáció) amikor anyukának éppen sikerül kinyomnia a gyerek fejét)
De a helyzet az hogy sokan állításuk szerint jóval többet láttak szimpla fénynél és alagútnál.
Az emlékes elméleted meg azért nettó butaság mert akkor a kisbabáknak már születésükkor meglenne a képessége a racionális gondolkodásra döntéshozatalra amíg nem felejtenek el mindent. És ez eléggé szembeötlő lenne.
Én amúgy nem sírtam a szüleim elmondása szerint, csak néztem nagy szemekkel.
Akkor a te elved alapján nagyon depis lehettem előző életemben, hogy nem sírtam vissza xD
Ezt már ezerszer megkérdezték.
Az a fény nem alagút, hanem az ahogyan a tudat átlényegül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!