Szeretnél a következő életedben is magyarnak születni?
Kérdező! Ha nem csak a pontok szerzése miatt írtál ki szavazós kérdést, kérlek, magyarázzad meg, kit értesz "magyar", "magyarnak született" alatt?
Az is magyar, aki egész életében az ország gazdaságáért dolgozott, most a jól megérdemelt 28500 Ft-os nyugdíjából nyomorog - és az is magyar, aki milliárdos manapság csupán azért, mert jól választotta meg, hova nyal.
Következő életedben melyik magyar szeretnél lenni kettejük közül?
.
Az, hogy ki hova születik, nem kívánságműsor.
Annyi buta lélek nem lehet, ahányan a favelákba, vagy szeméttelepre születnek - és ott tengetik le életüket.
Jaaa, hogy a szavazós kérdések alatt ezért jönnek fel a pontgyűjtős hozzászólások.
Én is tettem fel párat de én nem értettem mi a fsz bajuk van vele....😅
De 32 a kérdés jó, ez meg az én megvilagosodásom.
Hát ha a következő dimenzoóban is van magyarság, akkor szívesen lennék az. Tetszik ez a féle elme.
De kétlem.
Szóval nem szavazok, mert ebben a dimenzióban ez az utolsó életem, és nincs olyan opció, hogy máshova akarunk születni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!