Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szeretnél a következő életedbe...

Szeretnél a következő életedben is magyarnak születni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 7. 20:20
1 2 3 4
 31/34 Kretén István válasza:
100%
Én lehet, hogy embernek sem szeretnék születni. Csomó olyan igényem van, ami magam miatt nem kéne, csak azért kell, mert társadalmi elvárás, és a beilleszkedéshez kell, meg hogy ne nézzenek csodabogárnak: Pl túlbirtoklás, anyagi túlhalmozás, feltűnő pazarlás, önreklám, szociopátia. Meg kell játszanom ezeket a dolgokat, és nem kellemes, de így tudok emberek közé menni és feltűnés nélkül elvegyülni. Ugye szomorú?
2021. júl. 11. 13:41
 32/34 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ha nem csak a pontok szerzése miatt írtál ki szavazós kérdést, kérlek, magyarázzad meg, kit értesz "magyar", "magyarnak született" alatt?

Az is magyar, aki egész életében az ország gazdaságáért dolgozott, most a jól megérdemelt 28500 Ft-os nyugdíjából nyomorog - és az is magyar, aki milliárdos manapság csupán azért, mert jól választotta meg, hova nyal.

Következő életedben melyik magyar szeretnél lenni kettejük közül?

.

Az, hogy ki hova születik, nem kívánságműsor.

Annyi buta lélek nem lehet, ahányan a favelákba, vagy szeméttelepre születnek - és ott tengetik le életüket.

2021. júl. 28. 07:51
 33/34 anonim ***** válasza:

Jaaa, hogy a szavazós kérdések alatt ezért jönnek fel a pontgyűjtős hozzászólások.

Én is tettem fel párat de én nem értettem mi a fsz bajuk van vele....😅

De 32 a kérdés jó, ez meg az én megvilagosodásom.

2021. júl. 28. 12:13
 34/34 anonim ***** válasza:

Hát ha a következő dimenzoóban is van magyarság, akkor szívesen lennék az. Tetszik ez a féle elme.

De kétlem.

Szóval nem szavazok, mert ebben a dimenzióban ez az utolsó életem, és nincs olyan opció, hogy máshova akarunk születni.

2021. aug. 1. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!