Szeretnél a következő életedben is magyarnak születni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 20:20
A kérdező szavazást indított:
Uram! A következő és az az utáni életeimben is magyarnak szeretnék születni.
Uram! A következő életemben is magyarnak szeretnék születni.
Uram! Soha többé nem szeretnék magyarnak születni.
81 szavazat
1/34 anonim válasza:
Jelenleg abban se vagyok biztos hogy a következő utáni éltemben létezni fog ez az ország ha így folytatódnak a dolgok.
2/34 anonim válasza:
Én mindig is amerikainak akartam születni.
3/34 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Ha nem lehet választani, hogy hová szeretnék születni legközelebb, akkor inkább maradnék magyar. Mert mi van, ha valami eldugott afrikai faluban születek újra?😀
Ha lehetne választani, akkor nem magyar lennék.
4/34 anonim válasza:
Nekem is egyből az jutott eszembe, mint ami a hármasban. Azért magyarországnál bőven lehet rosszabb helyre születni. ( Persze, itt is van szegényebb réteg, de nem így értem )
6/34 anonim válasza:
Kösz,de inkább nem szeretnék.. mondjuk lehet,hogy jobb,mint pl. Afrikában
7/34 anonim válasza:
Nem szeretnék, elég volt egyszer. Tudom, van rosszabb is, de tanuló pénznek elég volt a rosszból ennyi is. Ha van választási lehetőség és mindenképp erre a szerencsétlen bolygóra kell visszaszületni, akkor egy normális jóléti országba szeretnék, ezen életbeli szeretteimmel, ők legalább jók az életemben .
9/34 SZücsöm válasza:
Igazából tökmindegy. Legyek egészséges ne kapjak 6 os alatti STAT-okat (kis RPG vonal) legalább 1db 8-ast kapjak, és a családi környezet legyen egészséges szerető.
Ami plusz kérésem lenne hogy fiúnak szülessek mert most is hímnemű vagyok és jelenleg ezzel vagyok azonosulva.
Ezenkívül a többi már nem lényeg. Min 6 os LUCK al nehéz rossz helyre születni.
10/34 anonim válasza:
Magyarnak születnék, de valami gazdag országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!