Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szeretnél a következő életedbe...

Szeretnél a következő életedben is magyarnak születni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 7. 20:20
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem én az elmúlt évezredek során jó néhányszor voltam magyar, sőt tibeti is többször, én bevállalnám megint. Szerintem ez a nagyon ősi nép aminek nyelvészek szerint legalább 5 ezer éves nyelve van, és a legrégebbi legöregebb nép itt európában a genetikai kutatások alapján, ennek dicsőség a tagja lenni!

Szerintem egy ideális középpontban vagyunk, nincsenek háborúk, de körülöttünk azért volt néhány, és nem vagyunk olyan kényelmi zónában sem mint skandináv országok vagy éppen svájc. Ez egy olyan hely ahol mindig mozgásban van az élet mindig változik valami. Indiaiak szerint nemcsak az embereknek van horoszkódja, de a nemzeteknek is, és a magyaroké a nyilas, ami isten katonája, talán ezért is támadnak minket állandóan évszázadok óta. Van egy talán japán mondás vagy kínai ami úgy szól: "Isten lándzsáján a hegy, nem más mint a magyarok."

2021. júl. 8. 19:18
 22/34 anonim ***** válasza:
0%

de szépen leírtad utolsó, meghatódtam 😊

# aki szeret magyar lenni az voltam

2021. júl. 8. 22:34
 23/34 anonim ***** válasza:

Hát persze!

Ha nem így lenne, hogyan lehetnék következő életemben is külföldön élő/dolgozó magyar?

2021. júl. 9. 06:23
 24/34 anonim ***** válasza:
23 külföldön született magyarként?
2021. júl. 9. 08:34
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Arra vagyok kiváncsi mire büszke a büszke magyar? Összetartás, egymás segítése, a hatalmas egymás iránti szeretet, spiritális fejlettség, a magyar "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitásra? De most komolyan mire? Általában, azok útálják magyarországot akik hosszabb időt éltek külföldön, és van összehasonlítási alapjuk.
2021. júl. 9. 09:50
 26/34 anonim ***** válasza:
sajnos igaz az utolsó válasza de külföldön ugyanolyan senkinek néznek minket, annyival jobb, hogy az ottani bevándorlókkal jobban lehet haverkodni
2021. júl. 9. 10:12
 27/34 SZücsöm ***** válasza:
25 Ha létezik reinkarnáció, lélek akkor szerintem egy tudatos elmében a nemzet fontosságának alapból el kéne törpülnie. Hisz ha valóban van egy halhatatlan részünk ami kb egy az univerzummal akkor felettébb nevetséges a törzsi szinten lévő gondolatok alapján élni az életünket. Nagyon beszűkült tudatállapotra utalna(Szerintem).
2021. júl. 9. 10:39
 28/34 anonim ***** válasza:

21: Nagyon bájos idézet, leszámítva, hogy semmilyen forrása nincs a saját kútfőn túl.

"nincsenek háborúk" - a világháború nagyon is érintett minket, mind a kettő. a többi háború meg a világ országainak nagy részét nem érinti. tehát helyesen ez úgy hangzik, hogy "nem harmadikvilágbeli ország vagyunk, csak majdnem".

2021. júl. 9. 12:15
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
Igen, de csak ha akkor is ilyen jó pasi leszek.
2021. júl. 10. 15:51
 30/34 anonim ***** válasza:
0%

#25:

"De most komolyan mire?"

Hihetetlen jó a problémamegoldó képességünk, kint nem véletlen dolgozik annyi matekos, tőzsdés.

Összetartóak vagyunk, szereltjük a dolgos idegent, a turistát, az utazót.

Ami az írásodból viszont sajnos lejött, tipikus: a saját letargia nemzeten való levezetése.

Eleget voltam kint, de nem utálom a magyarokat, viszont az igaz, hogy lenne mit tanulnunk (ami miatt sokszor ég a pofám az "ami nincs lekötve, az vihető" mentalitás).

2021. júl. 10. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!