Ha kiderülne , h már csak 1 honapotok van hátra? Mivel toltenetek?
Utolsó válaszoló
Meg mindig kivagy? :(
Volt egy ember, akit Pariksit Maharajának hívtak. Megátkozták: 2 hét múlva meg fog halni. Tudta, hogy ez így lesz, ezért a bölcsekhez fordult, hogy most mitévő legyen. 2 héten át tanították, és végül megvilágosodott, legyőzte a halált, elérte Istent.
Szerencsénkre lejegyezték ezeket a tanításokat: Srímad Bhágavatam, más néven Bhágavata-Purána, ami egy 12 kötetes könyvsorozat.
Én ennek a könyvnek a mégmélyebb tanulmányozását tenném.
OFF!
27-es Hány éves vagy, hogy ilyen lassan olvasol?
Egy egyetem elvégzéséhez legalább 50 oldal/óra sebességgel kell tudni olvasni. Ez nem egy megerőltető sebesség. Én természettudományos tartalmú könyveket 50-60 oldal/óra sebességgel tudtam olvasni, és 15-20 oldal/óra sebességgel meg is tanulni. Ugyanezt például egy történelem könyvnél 20 oldal/óra olvasási és 5 oldal/óra megtanulási sebességgel tudtam, de a humán tárgyakat szívből utáltam.
50 oldal/óra sebességnél 2 hét alatt napi 10 órával számolva 50*140 oldal. Ez 12 db. 580 oldalas könyvet jelent, ami egy elég vaskos könyv.
Sajnos a mai követelmények nagyon alacsonyak az iskolában, a hatodik osztályosok kb. 10 oldal/óra sebességgel olvasnak, és többségben nem tudják az egyszeregyet sem. Nem fognak 2 hét alatt megvilágosodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!