Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha kiderülne , h már csak 1...

Ha kiderülne , h már csak 1 honapotok van hátra? Mivel toltenetek?

Figyelt kérdés

#élet #Beteg halal #Elll #Eletk
2021. jún. 13. 19:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
19%
Megkeresném a rosszakaróimat, és nyomorékká veretném őket. A pénz nem boldogít, de elég sok van, mert igénytelen vagyok, és nem érdekel a birtoklás. Amire vágyom, azt nem lehet venni rajta (önbizalom, szexuális vonzerő). Hát megtalálom a legjobb helyet neki, azután emelt fővel halok meg.
2021. jún. 20. 15:43
 22/28 anonim ***** válasza:
62%
Végrendelet, családom megnyugtatása, képek böngészési előzmények törlése, tárgyak elajándékozása, kedvenc isekai animéimet, nem félek a haláltól és remélem hogy a túloldalon a kedvenc animémben ébredek
2021. jún. 24. 09:03
 23/28 anonim ***** válasza:
53%
Nem kell félni a haláltól. Én még azt is megbántam, hogy egyáltalán megszülettem, mégha nem is szabad ilyet mondani. Sajnos pont egy lelkibeteg, pszicho családban születtem. El sem lehet mondani hogy ez mennyire bánt engem. Na de mindegy, a nehezén már túl vagyok, de az pokoli volt. Komolyan átéltem a poklot, ehhez képest a halál nekem megváltás lenne.
2021. jún. 25. 17:46
 24/28 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló

Meg mindig kivagy? :(

2021. jún. 25. 23:36
 25/28 anonim ***** válasza:
Böngészési előzmények törlése, csokizabálás, prostizás.
2021. jún. 28. 09:55
 26/28 anonim ***** válasza:

Volt egy ember, akit Pariksit Maharajának hívtak. Megátkozták: 2 hét múlva meg fog halni. Tudta, hogy ez így lesz, ezért a bölcsekhez fordult, hogy most mitévő legyen. 2 héten át tanították, és végül megvilágosodott, legyőzte a halált, elérte Istent.

Szerencsénkre lejegyezték ezeket a tanításokat: Srímad Bhágavatam, más néven Bhágavata-Purána, ami egy 12 kötetes könyvsorozat.

Én ennek a könyvnek a mégmélyebb tanulmányozását tenném.

2021. júl. 5. 22:15
 27/28 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, szeretnék 2 hét alatt 12 könyvet kiolvasni, és meg is érteni a lényegét. Én lennék Isten! :-)
2021. júl. 22. 16:32
 28/28 anonim ***** válasza:

OFF!

27-es Hány éves vagy, hogy ilyen lassan olvasol?

Egy egyetem elvégzéséhez legalább 50 oldal/óra sebességgel kell tudni olvasni. Ez nem egy megerőltető sebesség. Én természettudományos tartalmú könyveket 50-60 oldal/óra sebességgel tudtam olvasni, és 15-20 oldal/óra sebességgel meg is tanulni. Ugyanezt például egy történelem könyvnél 20 oldal/óra olvasási és 5 oldal/óra megtanulási sebességgel tudtam, de a humán tárgyakat szívből utáltam.

50 oldal/óra sebességnél 2 hét alatt napi 10 órával számolva 50*140 oldal. Ez 12 db. 580 oldalas könyvet jelent, ami egy elég vaskos könyv.

Sajnos a mai követelmények nagyon alacsonyak az iskolában, a hatodik osztályosok kb. 10 oldal/óra sebességgel olvasnak, és többségben nem tudják az egyszeregyet sem. Nem fognak 2 hét alatt megvilágosodni!

2021. júl. 24. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!