1 hónap maradt hátra 2017 szeptemberében itt a világvége, te ezt elhiszed? Mit gondolsz?
2017. aug. 8. 19:37
1/13 anonim válasza:
Félek tőle eléggé. Szerencsére az Y2K-ra és 2012 dec. 21-re félretett tartalékaim még megvannak.
2/13 anonim válasza:
Meg is érdemli, aki a ripost cikkekből építi fel a világképét.
3/13 anonim válasza:
Én nem gondolnám,hogy eljön, de amúgy valaki azt szokta mondani, hogyha mégis eljönne, akkor nézd meg jól, olyat úgy se látsz többet. Meghalni nem fogunk, hanem csak hazamegyünk a Mennybe.
4/13 anonim válasza:
Húúú, téged aztán jól beetettek a zsidók
5/13 anonim válasza:
Sebaj. Majd feltámadunk, mint anno 2012-ben.
6/13 anonim válasza:
Hát izé....jajajjajjj fusson mindenki szerte-szana, pánik, jajveszék, mindmeghalunk...!
Ezúttal melyik földönkívüli birodalom fog leigázni minket? Reptoidok, krixkraxiak vagy a lumbulábiak? Szkeptikuska vagyok, mit lépjek? :D
7/13 anonim válasza:
Világvége nem nagyon, de velős változások ideje meglehet. Szerintem izgi lesz
9/13 anonim válasza:
Ha világ vége lenne tényleg, úgysem hinné el szinte senki. Plusz nem gondolnám, hogy ezt nyilván
10/13 anonim válasza:
Szóval nem gondolnám,hogy ezt nyilvánossá tennék. Ezt a linket pedig meg se nézem mert akkora kamus oldal ez is mint mondjuk a blikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!