Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az egyik barátnőm nemrég...

Az egyik barátnőm nemrég mesélte hogy kb.1-2 éve volt ez az esett. állt háttal, ugye nem volt kerítés és majdnem hátra esett! Mondta még hogy már esett hátra de érezte hogy vki megfogta?

Figyelt kérdés
Az anyukája nem lehetett mert nem volt ott!Ha nem fogja meg az a bizonyos vki lehet hogy meghal..😰!Sztetek ki/mi lehetett?őrangyal?mert mi erre tippelünk?Sztetek mi volt??

2017. máj. 13. 17:22
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsii a kérdőjelért csak nem hagyta kiirni!😉
2017. máj. 13. 17:24
 2/10 thoomas26 ***** válasza:
46%

Ha semmilyen racionális, hétköznapi magyarázat nem szolgál e történésre, akkor valószínűleg őrangyal volt, igen, bár az őrangyal szót nem feltétlen kell szó szerint érteni.

Viszonylag sok emberrel megesett már, hogy egy, akár végezetes kimenetelű balesetben kaptak váratlan és megmagyarázhatatlan segítséget, mellyel akár éppen az életük múlott. Van aki, egy sugallat formájában kapja a segítséget, melynek köszönhetően tudja, mit kell tegyen, s van, aki fizikai formában, mint ahogy te is említed.

Őrangyalnak nevezhetjük, de valójában egy segítő szándékú, felsőbb erőről beszélhetünk, amely, én azt gondolom, meghatározott okkal segít a történet alanyán. Ez lehet a felsőbb énünk, de lehet egy tőlünk "független", segítő entitás, szellemi lény is.

2017. máj. 13. 17:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszii !én hiszek ezekben és a barátnőm is!
2017. máj. 13. 17:45
 4/10 anonim válasza:
34%

Őrangyal, Szentlélek, igen

Az egyik ismerősömbek mesélte a tanára, hogy vlami táncfellépésre gyakoroltak és asszem 2 nappal utána volt az előadás és aki táncolt úgy ment haza, hogy csak ne essen el, Üdvözlégyet is mondott, és persze, hogy megbotlott, de vlaki(Szentlélek) megfogta és meg akarta köszönni de nem látott senkit. SZÓVAL IGENIS VAN ILYEN ÉS HINNI KELL EBBEN!!!

2017. máj. 13. 18:53
 5/10 anonim válasza:
Azta :o
2017. máj. 13. 19:06
 6/10 anonim válasza:
70%
Ninják!! Megfogta a baratnodet es mire az hatranezett a nindja eltunt!! Ilyen egyszeru
2017. máj. 13. 19:20
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
Lehet az örangyal persze. Csak azt mondjátok meg, hogy az én örangyalom hol a frászban tekereghetett amikor a télen megcsusztam a jeges uton és akkorát zugtam mint egy nagykabát. Hol lehet bepanaszolni a trehány mindenét?
2017. máj. 13. 19:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Aki szemben áll valamivel, minden másnak hátta áll.

Barátnőd tehát bármivel állt szemben, minden másnak háttal állt és ha nem orra bukott majdnam, akkor majdnem hanyatt esett.

Állás közben mitől veszítette el egyensúlyát? Szesz, vagy anyag?

Nem az őrangyala, nem a Szentlélek kapta el, csupán a fentiek bármelyikéből keveset használt.

2017. máj. 14. 06:13
 9/10 A kérdező kommentje:
Nekem még 1 sem segitett..😞
2017. máj. 14. 12:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Az az eset esett meg,hogy hátraesett majdnem a b.nőd.Ugye milyen szép a magyar nyelv,és helyesírás?Itt az ideje, hogy Te is megtanuld!
2017. máj. 14. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!