Ha kiderülne , h már csak 1 honapotok van hátra? Mivel toltenetek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 19:23
1/28 anonim válasza:
Tanulnék, elmennék a kedvenc helyeimre kikapcsolódni.
2/28 Grimfox válasza:
Végrendelet írásával, és a családom megnyugtatásával. Nagy eséllyel meglehetősen ki lennének borulva.
4/28 anonim válasza:
A kutyikám mellett lennék végig. Illetve megszervezném a hamvasztàst.
5/28 anonim válasza:
Gyorsan lerendezném az anyagi dolgaimat. Végrendelet, elajándékoznám a személyes dolgaim stb... Régi vágyam delfinekkel úszni, ezért elutaznék olyan helyre ahol ez lehetséges. Kb. ennyi....
6/28 anonim válasza:
Törölném a a böngészési előzményeket
7/28 anonim válasza:
Lehetne nagy dolgokat írni, de inkább az igazat írom: vegig bőgném az 1 hónapot, rettenetesen sajnálnám magam és rettegnék.
9/28 anonim válasza:
Nem birnám kivárni az egy hónapot. Örülnék neki, senkinek nem vagyok a hasznára, szóval nem lennék veszteség a világnak. Ennék egy csomó csokoládét, hisz akkor már mindegy. Nem félek a haláltól. Csak egy szegény senki vagyok. Vagyon nélkül, rang és titulus nélkül. Szerintem még élvezném is, csak aztán ne csalódjak, ha mégsem halok meg. Beszólogatnék jól mindenkinek. Felszabadult lennék. Nem vagyok már kiváncsi, erre az igazságtalan világra, nem akarok itt lenni...
10/28 anonim válasza:
Jópofa,hogy épp az ezotérben mindenki anyagias és korlátolt...kutya,hamvasztás,végrendelet meg tagadással fűszerezett önsajnálat...mi faxot kerestek itt egyáltalán?,olyan közhelyek kerültek megemlítésre amit bármelyik hétfő délután bárki megtehet az őrületet beleértve..előre gondolkodni nem kell úgy látom ...a régi népek spontán éltek mintha minden nap az utolsó lenne..memento mori pl..
9: Nekem még annyim sincs úgyhogy pontosan azt teszem....álarcokra már nincs szükség,kritika és szabadság...előre kell nézni inkább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!