Jó lehet annak, aki már meghalt?

De egyébként fontos, hogy ha valaki eldobja magától az életét önként, akkor azokat a feladatokat, amiket erre az életére elvállalt, újra megfogja kapni egy következő életében,ha leszületik; és minden élethez plusz terhek is járnak, tehát megnehezíti a saját dolgát, tehát nagyon nem ajánlatos. -Legalábbis valaki ezt mondta, ami amúgy meg logikusnak tűnik, de van asszem Dr Michael Newton írt egy ilyen könyvet, ahol hipnózisban visszamennek a lelkek korábbi dolgokra, és akkor szal ott azt hiszem, valamelyiküktől megkérdezte, hogy meg lehet-e azt tenni, hogy valaki nem akar újraszületni soha többé, és úgy emlékszem, hogy azt mondta, hogy lehet ilyet is, hogyha valaki úgy határoz. Tehát hogy nem születik le többé.
Egyébként a Mennyben akik halálközeli élményről számoltak be, ők azt mondták, hogy egy ilyen nagy szeretet övezte őket körül, és voltak ott szeretteik, és mindegyiket talán akkor ilyen fényfoltnak érzékelte, de nem vakító fény volt ott egyébként, de erős, na, és asszem, hogy tehát csak fényfoltoknak érzékelte a szeretteit , akik ott voltak körülötte, de pontosan tudta mindegyik fénypontról, hogy kicsoda. Tehát attól még, hogy nem volt pl ott akkor ilyen emberi arcuk, ahogy ő ismerte őket a földi életében,még fel tudta ismerni.
De tehát én azt hallottam, amit előbb írtam ott föntebb, tehát légyszi vigyázzon mindenki az életére; és próbáljatok asszem menő, ha célt keresni az életeteknek , és nemtom, na, én amúgy most pl várakozásban vagyok, várom az Aranykort idelent a Földön, hogy má majd mindenki boldog legyen egyöntetűen. :):)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!