Mielőtt egy közeli rokonok meghalt, kaptatok valami jelet, vagy álmot?
Nem tudom, hogy a történetem minek számít, de leírom.
26 évvel ezelőtt az Apám végstádiumú betegként haldoklott. Az Anyám minden nap bejárat hozzá, az Apu mellett töltötte a napjait, alig találkoztunk.
Amikor egyik délelőtt otthon szöszmötöltem elfogott egy érzés, egy olyan nem fizikális eredetű sajgó, de intenzív fájdalom amit azóta sem éreztem.
Keresem a szavakat, de úgy tudnám leírni mintha valami kihasadt volna belőlem. Otthagytam csapot-papot, hajtott a megmagyarázhatatlan, és gyalog vágtáztam be a kórházba, de a főbejáratnál a zokogó anyámba futottam.
Nekünk soha nem volt vezetékes telefonunk, galambposta sem jött a gyászhírrel, a halál idejét sem tudtuk megjósolni, mégis éreztem/tudtam, hogy az Apám végleg elköszönt az élettől.
Kerestem a magyarázatot. Biztos nem az Anyu szomorúságára reagáltam telepatikusan - közöttünk soha nem volt ilyen kapcsolat-, ez az elszálló lélek búcsúja volt.😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!