Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ti kaptatok ” égi ”jeleket,...

Ti kaptatok ” égi ”jeleket, amikor találkoztatok jó, vagy rossz emberekkel az életetekben, peldaul a társatokkal?

Figyelt kérdés
Mint peldaul jósló álmok , stb

2019. szept. 29. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Igen, megérzések formájában.
2019. szept. 29. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Megérzések, álmok nekem is jeleznek dolgokat.
2019. szept. 29. 22:54
 3/8 anonim válasza:
33%
Hogy a csudába ne kapnék már? Természetesen, igen XD
2019. szept. 29. 23:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Utólag már okos az ember... Egy volt barátommal pocsék kapcsolatunk volt, nem lehet vele együttélni… Megismerkedésünk napján egy olyan kis baleset történt velem, ami miatt nem kellett volna már aznap sehova se mennem. Épeszű ember inkább otthon pihent volna a helyemben. De én mentem, és véletlen ebbe az idiótába botlottam. Meg is kaptam a "jutalmam"....
2019. szept. 30. 03:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Érdekes , 4 es, köszi
2019. szept. 30. 04:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egy álmom.

Nem hittem benne, 25ev odalett...

Úgyhogy már abszolút hiszek, a spirituális dolgokban.

2019. szept. 30. 14:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet ilyet kapni. Magam is kapok jeleketés értelmezem őket. Ez egy párbeszéd (gyakorlatilag) a mikro- és a makrokozmosz között. Folyamatos és eleven, ha képes vagy partner lenni ebben.
2019. okt. 2. 03:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen kaptam. Egyszer egy biztosítós munkától védtek meg. Amikor az interjúztatós csávóra néztem kivillant egy ördög a testéből. Mint kiderült több embert is tönkretették. De betegségeim ideje alatt is kaptam. Ha azt nem követtem volna mára nekem végem. Figyelj a visszatérő szavakra amik eléd kerülnek. Vagy ha dudorászol vmit többször. Mondjuk egy betétdalt. Akkor nézd meg. Lesz benne neked szóló infó.
2019. okt. 6. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!