Van e valami hatása annak, ha valaki legalább 20-22 éve úgymond ördögi zenét hallgat? A keményebb fajtáját, de maga az ember nem változott rossz irányba.
Figyelt kérdés
2019. máj. 28. 17:13
1/6 anonim válasza:
Mi az amit ördögi zenének gondolsz? Egyébként nincs. Csak a hangulatodra hat.
2/6 A kérdező kommentje:
Metál zenére.
2019. máj. 28. 19:30
3/6 anonim válasza:
23 vagyok, mindig is metál zenét hallgattam, de már nyitok más műfajú zenék iránt is! De attól még normálisnak tartom magam, káros szenvedélyek sem szerepeltek az eddigi éveim során, felelősség teljes vagyok, úgy gondolom, a metál zene pedig hangulat függő, nem fog benned drasztikus, torz változások előidézni benned, gondolkozz mielőtt kérdezel!
4/6 anonim válasza:
Ha nem változik rossz irányba, szerintem nem árt neki. Sokkal jobb, mint ha ájtatos képmutató lenne.
5/6 anonim válasza:
Megromlik a hallása, főleg ha nagy hangerővel hallgatja a zenét.
6/6 Metionin válasza:
Igen, valószínűleg elég sok jó bandát ismer :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!