Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 8 éve meghalt embernek vajon...

8 éve meghalt embernek vajon most hol lehet a lelke?

Figyelt kérdés

Aki kérdésem azokhoz szól aki hisz abban hogy többek vagyunk mint fizikai test.

Tegyük fel 8 éve meghalt valaki nem tudni hogy öngyilkosság vagy baleset volt-e. Fiatal volt nagyon, elég sok és jelentős dolgot hátrahagyott amivel neki lett volna feladata.

Ilyen esetekben általában hová szokott kerülni a lélek illetve hol lehet most?

Mik a lehetőségek, és az erőszakos halálnem miatt mik azok amik valószínűek lehetnek?

2020. dec. 11. 06:47
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Nem aki hanem a kérdésem.. na:)
2020. dec. 11. 06:49
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ melyik vallást nézzük.
2020. dec. 11. 07:03
 3/17 A kérdező kommentje:

Szerintem nem attól függ, mert nagyon sok fajta vallás van de valójában senki sem tudja hogy mi jön a halál után, szóval hinni sok mindenben lehet de csak egy igazság van amit senki tud.

Egyébként keresztény volt (ortodox).

2020. dec. 11. 07:09
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
3-ban megválaszoltad: senki sem tudja. A #2 el tudja mondani, melyik vallás szerint mi van. Mindenki el tudja mondani, mit hisz ebben a kérdésben - de az igazságot csak a halál kapuján átlépő "tudja".
2020. dec. 11. 08:11
 5/17 anonim ***** válasza:
13%
Már újjá született.
2020. dec. 11. 09:22
 6/17 anonim ***** válasza:
70%

vagy a mennyben, vagy a vallhallában vagy a semmiben van... talán már újjászületett, s talán nem...

Én úgy hiszem, hogy mind a tisztítótűzbe megyünk, hogy az esetleges újjászületéssel tisztalappal induljunk, feledve a múltat.

2020. dec. 11. 11:15
 7/17 A kérdező kommentje:
és az nem lehetséges hogy még mindig itt van?
2020. dec. 11. 11:20
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

valóban, de az számára olyan mint a pokol.

nem látják, hallják és érzékelik. szó szerint levegőnek nézik.

Én speciel nem hiszek a pokolban...oké a tisztító tűz is részben az de nem kínzókamra....Ha a kínzás lenne a cél én itt tartanám a lelket a földön, hadd csámborogjon, s szenvedjen attól, hogy sem a szerettei sem az ellenségei és senki más sem veszi észre. élőként is "lélekörlő" hát még holtan.

Ha itt van akkor valamit nagyon elrontott, vagy ő vagy más túlzottan ragaszkodik hozzá.

2020. dec. 11. 11:41
 9/17 A kérdező kommentje:

ma 11:41

én nem ismertem őt, bár nagyon szívesen megismertem volna így utólag de hagyott egy kislányt akit nem ismerhetett már meg mert akkor halt meg mikor az nője már több hónapos terhes volt tőle szóval így elég furcsa az egész sztori még kívülálló szemmel is. de akkor szerintetek már tovább ment. értem.

2020. dec. 11. 11:44
 10/17 SZücsöm ***** válasza:
100%

Igazából van egy szervezet az USA ban akik 1960 óta foglalkoznak olyan gyerekekkel akik az állítják hogy reinkarnációs emlékeik vannak. több millióból 2500 at nyomoztak ki és ha jól emlékszem átlagosan 4 év alatt születtek vissza ezek az emberek de volt egy olyan eset is aki egy 50-60 évvel ő előtti ember életére emlékezett.

Persze itt is sok a kérdés. Pl általában ezek olyan élet emlékek voltak amik elég tragikusan/csúnyán és sokszor "fiatalon" végződtek.

Én sok állítást/történetet olvastam a témában és SZERINTEM ha van lélek akkor a reinkarnáció a legvalószínűbb opció. Viszont szerintem ha az UVA-s kutatás valid akkor azért születtek vissza ezek az emberek kb 4 éven belül vissza átlagosan és azért nincsenek pl Kleopátrás Napóleonos emlékek mert lélekcsoportokban születhetünk le a földre. Tehát ha valaki "idő előtt" huny el akkor az még vissza fog születni relatívan hamar mert a lélekcsoportja most van leinkarnálódva. Akik meg nincsenek az "anyagi" síkon azok meg valamelyik asztrális síkon leledzenek attól függően hova sikerült behangolódniuk.

De persze én is csak találgatok. Vagy ez vagy a semmi vagy esetleg egy teljesen más féle reinkarnációs szabály.

A leegyszerűsített pokol- mennyországban semennyire nem hiszek. És szerintem a hinduknak sincs igaza és emberből nem lesz szöcske.

2020. dec. 11. 16:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!