Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Kardokhoz való megmagyarázhata...

Kardokhoz való megmagyarázhatatlan vonzalom békeszerető emberként, előző élet jele?

Figyelt kérdés

2021. máj. 2. 16:26
 1/8 anonim válasza:
92%
Én is ilyen vok, szeretem a kardokat, békeszerető ember vagyok, de erre még egyáltalán nem gondoltam... Én szerintem ez nem jelent semmit, de persze lehet h valaki szerint meg igen
2021. máj. 2. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

Lehet, hogy valami nagyon nagy harcos voltál, aki harcolt kifulladásig, de most már békére vágysz.

Lehet amúgy tehát előző élet jele. Lehet mindig gyönyöködtél a kardokban szépen csillog pl "jobban ékesíti a kart", szal érted, hogy milyen szép, díszes, meg lehet,hogy pl a dicsőséget juttatja az eszedbe, mert pl sok nyertes csatád volt.

Lehet,hogy pl a legjobb barátod csinált neked akkor kardokat akár.

Én nem tudom.

2021. máj. 2. 16:50
 3/8 Grimfox ***** válasza:
92%

Nem igazán annak a jele. Inkább érdemes lenne utánanézni a kard szimbolikájának. Férfias erő, férfiasság, hatalom, erő, tekintély, bátorság. Szellemi szinten megkülönböztető készség, és az értelem azon képessége, hogy a dolgok mögé hatoljon. Valószínűbb, hogy ezek közül a tulajdonságok közül valamelyik, vagy több is vonzó számodra, erős benned, vagy éppen hiányt szenvedsz, és pótolni vágysz. A pótlás vágya jelentkezhet a kard birtoklásának vágyaként is.

Ha voltál is kardforgató előző életeid valamelyikében, az olyan régen volt, hogy akkor sem emlékeznél rá, ha csoda folytán az előző életedből emlékfoszlányokat hoztál volna magaddal.

2021. máj. 2. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

A 24 éves öcsémnek ács a szakmája, sokáig építkezéseken dolgozott, most targoncásként egy raktárban dolgozik Szolnokon. A történelem soha nem érdekelte, se az ezotéria, olyan igazi szangvinikus alkat.

Ennek ellenére majd minden hónapban megnézi vagy a Hobbit-, vagy Gyűrűk ura trilógiákat, de gyakorlatilag minden olyan fantasy-, vagy középkori/lovagokról szóló filmet amiben a tűzfegyverek elterjedése előtti munícióval aprítják egymást a szereplők...

Szoktam neki néha mondani, hogy előző életében valamilyen lovag-, vagy hasonló harcos lehetett, de persze nem veszi komolyan...

Szóval ja, lehet egyeseknek előző élete, erre sok a bizonyíték egyre több téren.

2021. máj. 5. 19:31
 5/8 Senior Séf ***** válasza:
87%
Egyszerűen arról van szó, hogy amíg használatban voltak, az évszázadok alatt folyamatosan olyanná vált az alakjuk, ami ez embereknek leginkább bejött.
2021. máj. 7. 11:03
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
Igen, az !
2021. máj. 8. 18:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem az. Bár elég kicsi az esély arra hogy az egyikben sem lettél volna kardforgató.

Szerintem szimplán srác vagy és az lenne a fura ha nem érdekeltek volna sosem a kardok. Mondjuk lányokból is kb ugyanannyit ismerek de kb F60 N40 körül....

Ha a bajod, hogy békeszerető emberként vonzódsz hozzájuk akkor nézz utána a keresztes vagy szimplán a lovagok erenyéinek valamint a szamuráj erenyéinek. Őszintén szerintem meg fogsz lepődni, ha ez a legnagyobb gondod....

A kardot a mai napig becsületesebbnek és előrébb valónak tartom a lőfegyvernél. Bár nem olyan hatékony nagyobb a kockázat hogy alulmaradsz.

Ma meg hobbi szinten elmehetsz egy hagyományőrző csoportba. Vagy 5 tudja hívásra vagy kenjutsura és vivhatsz minimális kockázattal. Mellette megismerheted a szellemiséget is persze a hagyományőrző csoportba ennek többnyire magadnak kell utána járni. 1-2 lovagrend van amik a lovagi erényeket is elmondják.

Én békeszerető vagyok és szeretem a kardokat és a küzdő sportokat. 2 barát vagy testvér a ringben való megmérettetése nem azonos az utcán vagy közéletben való bunyóval vagy szajkaratéval. Azokba nem megyek bele. Minek?

Én azt tudom hogy lehet előző élet is de a vívás felé való erős vonzalmat a Star Wars váltotta ki. + A család is elég busidós.

Nálam/nálunk ezek szeretete nem egyenlő azzal, hogy nem vagy békeszerető. Hanem eszköz amivel fejlődhetsz...

2021. máj. 12. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Volt mindig is egy olyan megérzésem hogy a középkorban valami nagy harcos lehettem, mert iszonyatosan jól bánok a kardokkal és jól harcolok 17 éves létemre. Még nyáron megvívtam (akkor először) egy hagyományőrző klub tagjával, aki mégcsak nem is hagyta magát és sikerült nyernem többször is. Rá is kérdezett hogy nem e szeretnék egy vívóegyesületükbe csatlakozni de ez mellékes, nem ez a lényege a mondókámnak. Bízok benne hogy valóban lehet köze az előző élethez, nem csak szimplán fogékonyak vagyunk rá : D.
szept. 21. 16:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!