Miért pont embernek születtem?
Figyelt kérdés
Csak azért fura egy kicsit mert pl hangyából több milliószor több van mint emberből. Rovarokból is sokkal több van mint emberből. Ezen kívül rengeteg más állatfaj él. Ha bele gondolunk elég kevés annak az esélye hogy vki pont embernek szülessen. Akkor hogy hogy pont embernek születtem. Ezoterikus és egyéb válaszokat is elfogadok2021. ápr. 16. 18:44
21/27 anonim válasza:
ha állatnak születtél volna újra, akkor ez a kérdés fel sem merült volna benned, mert nem lenne öntudatod
22/27 anonim válasza:
Igen, elég kevés az esélye annak, hogy embernek szüless, de nem nulla. Ugyanannyi, mint bárki másnak. Ugyanannyi, mint egy hangyának, mielőtt hangya lett. Miért pont te? Mert miért ne?
23/27 anonim válasza:
Mert apád ember volt, megdugta anyádat, aki szintén ember volt. Ha apád egy hangyát dugott volna meg, akkor nem embernek születsz.
24/27 anonim válasza:
Nem tudom. A te döntésed volt. Most én is lehetnék hangya, méh vagy farkas.. de nem. Pedig adnám.
Jelenleg ez a legkevesebb, ha a bibliából indulsz ki akkor embernek lenni az egyik ha nem a legszentebb feladat. Így egyben a lég nehezebb is.
26/27 anonim válasza:
mert egy emberi méhben vetetted meg a lábad.
27/27 anonim válasza:
Mert lehet hogy voltál már állat és visszafelé nem fejlődünk. Most mást kell megtapasztalnod és megtanulnod ezért születtél embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!