Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hiszel abban, hogy van a...

Hiszel abban, hogy van a halál után valami?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 16. 17:02
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hiszek hogy van valami.
2021. ápr. 16. 18:43
 12/35 anonim ***** válasza:
80%
Jó lenne de kb az lesz mint születésünk előtt
2021. ápr. 16. 19:48
 13/35 anonim válasza:
68%
A halál után, akárcsak születésünk elött a nagy semmi. De az utolsó pillanataink lesznek a legszebbek, mármint az agy egy utolsó boldogságfröccsöt nyom a legszebb emlékeinkből,érzéseinkből. Szerintem.
2021. ápr. 16. 20:06
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
13.Nem így lesz,úgy gondolom.Az 5-ös válaszolóval értek egyet.Nekem is volt már olyan tapasztalásom - azt hiszem ez a legjobb kifejezés rá - amit nem igazán lehet megmagyarázni.Az a hely sokkal valóságosabb mint ez.Én is olyat éreztem mint ő,amikor megtudtam,hogy már nem ott vagyok hanem itt,ezen a földön és ez tudatosult bennem az volt az egyik legrosszabb élményem.Hihetetlen szomorúság öntött el mikor rájöttem ,hogy a földön vagyok,nem pedig ott.
2021. ápr. 16. 20:30
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
#13 - na ez holt biztos, hogy nem igaz és igen az 5-ös vagyok.
2021. ápr. 16. 20:31
 16/35 SZücsöm ***** válasza:
80%

Nem mondom hogy a 13 asnak igaza van de az ő elmélete elég jól megmagyarázza azt amit átéltetek, mivel halálközeli élményeknél DMT-t termel az agy ami elég durva hallucinogén és ha minden igaz kellemes hallucinációval jár.

Viszont ha nem kamuk azok a sztorik amikor egyes emberek a halálközeli élmények után + információval jöttek vissza akkor a 13 as téved.

+ Olvastam olyat is hogy állítólag mindenki aki DMT-t szed az ugyan azt haluzza be hogy egy másik síkon társalog valakivel stb.(Ami ha igaz akkor az elég gyanús)

De mivel se halálközeli élményem nem volt és DMT-vel se szoktam élni, ezért nem tudom mi az igazság ezekben az állításokban.

2021. ápr. 17. 00:17
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan van valami a halál után is. A halál csak a fizikai test halála a fizikai-anyagi síkon. De ettől az ember lelke, tudata még nem hal meg, csupán magasabb létsíkokra kerül át.
2021. ápr. 17. 00:44
 18/35 SZücsöm ***** válasza:
100%

17. Rengeteg olyan teória is létezik ahol azt vallják hogy igen van valami a halál után a lelked túl is "éli" viszont a tudatod/egód az megsemmisül. Csak a lélek és a karmád megy tovább azaz nincs érzékelés/észlelés a "másik oldalon".

Ez is csak akkor cáfolható ha a halálközeli élmények nem hallucinációk/hazugságok. Mert ott van 1 pár történet ahol arról mesél az észlelő hogy elhunyt ismerőseivel találkozott és olyan információval jött vissza az észlelés után amit a halálközeli élmény előtt nem tudott és később igaznak is bizonyult.

Ha ezek a sztorik nem kitalációk akkor feltételezhetjük hogy nem csak hallucinációról van szó és azt is hogy nem pusztul el a személyiségünk hisz odaát várt a rokon/ismerős.

2021. ápr. 17. 10:53
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok. Nem haltam meg és nem hinném, hogy halál közeli élményem volt. Nem kellett újraéleszteni. Elájultam és bevertem a fejem, de összesen 4-5 percig lehettem öntudatlan és az ismerőseim szerint volt pulzusom.

Nekem egyáltalán nem volt kellemes amit láttam. Olyan volt, mintha beléptem volna valahova ahova nem lett volna szabad és nem kaptam rá engedélyt. 2 személyre emlékszem homályosan, talán férfiak, de nem esküdnék meg rá. Az egyik fiatalabb, a másik idősebb, de nem öreg, talán középkorú. A fiatal felöl úgy éreztem megért és kedvel, sőt ismer engem.

Az idősebb személy is ismert, de ő nem kedvelt, ideges, sőt dühös volt, amikor meglátott. Kérdezte, hogy kerültem oda. Nem tudtam neki válaszolni, nem is értettem hol vagyok. Azt mondta nem tartozom oda, küldjenek vissza azonnal.

Valamit csinálni akart, de a fiatal egy pillanatra visszatartotta és azt mondta, hogy ha ezt így csinálja akkor (én) emlékezni fogok rá. Az idősebb azt mondta erre dühösen, hogy minnél kevesebbre emlékszik annál jobb mindenkinek és egyre közelebb jött hozzám, és azt mondta nem tartozom oda és olyan volt mintha szemből meglökött volna, hirtelen nem kaptam levegőt és zuhantam hátrafelé. Keresztül estem valamin ami olyan volt mint egy tértorzulás, de mégsem. Nem tudom megfogalmazni amit láttam. Amikor újra kinyitottam a szemem a földön feküdtem.

A fejem mindössze egy 3 cm-es részen nyílt csak ki és pár öltéssel összevarrták a kórházban (igen kihívták a mentőket, de mire kijöttek már magamnál voltam, igaz kicsit zavart voltam)

Mit jelent ez a zavartság? Amikor magamhoz tértem, nem ismertem fel az embereket körülöttem. Az első gondolatom az volt, amikor kinyitottam a szemem, hogy ez meg milyen tér és ezek milyen lények?

Kínáltak az ismerőseim vízzel, de nem értettem mi az hogy víz. Nem emlékeztem a saját nevemre, arra hogy ki vagyok, a családomra sem. Aztán élesen belenyillalt a fájdalom a fejembe és valaki a nevemet mondta többször. Utána hirtelen és nagyon gyorsan eszembe jutott minden, de kb. másfél percig fogalmam sem volt róla, hogy ki vagyok és hol vagyok és hogy kerültem ide.

Aki nem élt át ehhez hasonlót sem, annak mindez valami szenzációhajhász mesének vagy hallucinációnak tűnik. Én ezért nem beszélek róla, max akkor ha anonim vagyok.

2021. ápr. 17. 12:28
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok továbbra is: Hozzáteszem, nem vagyok beteg, egészséges vagyok, nem drogozom és nem szoktam 2 pohár alkoholnál többet inni, azt is 2 havonta 1x. Nem ájulok el naponta és szökőévben egyszer megyek a háziorvoshoz is.

Amit itt leírtam összesen 2 embernek mondtam el személyesen. A páromnak és a legjobb barátomnak. Szóval nem haknizok vele a közösségi médiában nem szándékozom személyesen senki másnak elmondani.

Engem megerősített abban amit eddig is sejtettem, valami van és nem az van azokon a szinteken amit mi itt a Földön, most hiszünk a másvilágról vagy a mennyország/pokol kombóról.

Valami olyasmi van ott, ami talán minden vallási, ezotérikus és misztikus elképzelést magába foglal és még azon is túl. Lehetetlen szavakba önteni...nem vagyunk azon a szinten, hogy ott lehessünk.

2021. ápr. 17. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!