Vallási kategória, de a válaszodra felelve nem. Ateista vagyok.
Volt egy idő mikor hittem, de azok at idők elmúltak.
Van valami, de hogy túlvilág, tranzit vagy mennyország/pokol...azt nem tudom. Pár éve volt egy balesetem. Elájultam az utcán minden előjel és rosszullét nélkül. Az ájulás hatására bevertem a fejem az utcakőbe, de nem emlékszem rá, hogy elájultam. Arra sem, hogy rosszul lettem volna...mintha valami ismeretlen ok miatt kiestem volna, vagy kilöktek volna ebből a térből és időből amit mi itt a mostnak hívunk. Nem tudom másképp mondani.
Voltam valahol és láttam valamit amit alig bírtam felfogni. Valójában most sem bírom felfogni, mert...olyan érzés volt mintha nem lennék azon a szinten, hogy befogadjam...vagy ilyesmi. Nehéz megfogalmazni amit láttam. Nem is nagyon szoktam róla beszélni mert mindenki bolondnak nézne.
Aki halálközeli élményt él át mindig arról beszél, hogy nem tudja szavakba foglalni amit ott tapasztalt. Plusz hogy az valóságosabbnak hatott mint itt élni.
Sokan nem szeretnek róla beszélni amiatt, mert kinevetik, stb. De létező jelenség és van aki egészen "hosszú" élményeket átélt már és beszél is róla.
5-ös vagyok: Az biztos, hogy napokig nagyon csalódott voltam és szívesen visszamentem volna, de már nem számít.
Engem megerősített abban, hogy okkal kerülünk ide a Földre, és minden csak rajtunk múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!