Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Előző életben szerzett trauma...

Előző életben szerzett trauma lehet oka hogy egy gyerek szótlan, csendes?

Figyelt kérdés

Vagy ha nem, mi más okozhatja?

Kb 6-8 éves koráig nem, vagy csak alig beszél másokkal a szűk családján kívül. Emiatt kiközösítik óvodában, iskolában, stb.

Közben a testvéreivel semmi ilyen jellegű gond nincs.

2021. márc. 11. 08:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy az autisták mennyire szoronganak mások társaságában, és mennyire aggódnak bármivel kapcsolatban. Én mindig is nagyon szorongó, aggódó természetű voltam, és mások, nem családtagok társaságában általában rosszul érzem magam, feszült vagyok. Mindig elvoltam magamban, maximum 1-2 barátnak nevezhető ember volt annak idején. Rendkívül érzékeny vagyok. Semmi traumára, rossz élményre nem emlékszek kis koromból, mégis az első élénkebb emlékeimtől kezdve mindig is nagyfokú gátlást éreztem az emberek, irányába, és emlékszek, hogy elhúzódtam a többi gyerektől már az óvoda elején is. Párom az nem volt. Szerintem aki el tudott jutni addig, hogy párja van, azzal nincs semmi baj, vagy maximum valami enyhe dolog lehet az illető személlyel.

Amikor másokkal, idegenekkel beszélek nagy ritkán bármilyen okból, akkor nagy feszültséget érzek, ahogyan utaltam rá fentebb.

Meglepő, hogy még itt az ezotéria rovatban, a reinkarnáció és karma alrovatban is azt harsogják páran, hogy az előző élet az marhaság. Ez felettébb meglepő, sőt döbbenetes. Még hogyha nem is lehet megtudni, hogy vajon miért vagyunk ilyenek, akik ilyenek, de attól még a Napnál is világosabb, hogy a szálak oda vezetnek.

Tehát vagy valami nagyon durva, igen agresszív emberek voltunk annak idején, és most ezt szívjuk meg keményen a karma által, vagy pedig esetleg valami hatalmas nagy, nyilvános megaláztatásban volt részünk, és most ennek a hatását érezzük. Csak sajnos azt nem értem, hogy miért így működik ez a rendszer, mert ez így nagyon sz.r!

Gondoljunk bele, ha már egyszer ilyen ez az egész, hogy nem emlékszünk semmire előző életeinkből, persze egyes embereket kivéve, akkor vajon miért jönnek át a rossz emlékek, traumák annyira, hogy sokaknak elcseszi az életét? Akkor már legyen teljesen, hermetikusan lezárva az összes múltbeli életünk! Feltéve persze, hogy a második variáció áll fenn, nem pedig az, hogy valami rendkívül agresszív "vadállatok" voltunk előző életünkben, vagy akár több életben is.

Szerintem ezek nagyon elgondolkodtató dolgok.

2021. márc. 12. 00:37
 22/22 anonim ***** válasza:
Eszembe jutott még egy harmadik variáció is. Az is lehet, hogy nem igaz az első kettő, amiket fentebb írtam, hanem az van, hogy én meg az ilyen emberek pusztán amiatt vagyunk ilyenek mert valamilyen okból kifolyólag így tudunk a legjobban fejlődni ebben az életünkben, ha nem vagyunk olyanok, mint az átlagos emberek.
2021. márc. 12. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!