Van élet a testi földi életünk halála után?
11 ebbe beletartozik a közös élmények hallucinálása?
Ha nem működik az agy (megbízhatóan) akkor hogyan pereg le részletességgel az életfilm?
Ki a fénylény, mi az a fehér alagút?
Akinek a tudata útra kel és "hallucinál" hogy adhat pontos beszámolót a környezetében történtekről, beszélgetésekről, túlsó szobában meg még messzebb történő dolgokról?
"Hallucináció" válasz az én szememben homokba dugott fejet jelent.
11
Olvass utána a hallucinogéneknek, főleg a DMT-nek. Velem olyan dolog történt, ami nagyon ritka ennél a szernél, de az nem jelenti azt, hogy minden valóságos volt. Kb. 30 perces hallucinációm volt, viszont valójában 3 hétnek tűnt. Háromheti emléket raktároztam el, miközben 30 percet voltam kiütve. Néhány emberrel előfordult, hogy több évnyi hallucinációt élnek át ezen 30 perc alatt. Az agyunk érdekesen működik, de azt feltételezni, hogy azok valós dolgok, nagyon merész dolog.
Azért beszélek egyébként a DMT-ről, mert ez természetes módon megtalálható a testünkben, illetve az anyatejben is.
13
Amit átéltél az a lelki idő.
A DMT akár valós akár nem valós élményeinek azt hiszem most nincs köze a 11-esben felvetett kérdésekhez.
Mondjuk Feldmár Andrásnak volt olyan beszámolója, hogy átélte a mellette LSD-s kísérletet végző kollégájának életét, gondjait, azt, hogy éppen elválik a feleségétől. És a kolléga nem számolt be ezekről neki...Szóval valós volt?
14
'Lelki idő'. Nem érvelhetsz egy tudományosan alaptalan kifejezéssel. Bár most, ahogy nézem, áttették az ezo kategóriában, így egy újabb kérdés marad megválaszolatlanul...
17 racionális gondolkodásra vall tanulmányozni a halálközeli élményeket, az onnan összegyűjtött beszámolókat, tudományosan meg nem magyarázható dolgokat.
Nem vall racionális gondolkodásra az eddig összegyűlt tudományos értékű munkák egy harsány "hallucináció" felkiáltással az asztalról történő lesöprése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!