Van élet a testi földi életünk halála után?
Figyelt kérdés
Szerintem a menny vigasz, pokol az egyház félelemkeltése. A papok is csak emberek. Mindenki halandó. Szeretni kell egymást szebbé tenni az életet, enni, inni, néha kikapcsolódni(most virus miatt nem lehet nagyon) tisztelni kell egymást majd ki derül mi lesz a halál után. A biblia is egy agymosás!! Ne tedd át a vallás csoportba légyszives mert jönnek a bigott válaszok2021. márc. 7. 15:33
2/18 anonim válasza:
Vagyis van, csak nem a halott szamara.
3/18 anonim válasza:
Élet nincs. Másfajta létezés lehet.
4/18 anonim válasza:
Én úgy hiszem van.
De menny vagy pokol szerintem sincs. Valahonnan jöttünk és oda megyünk majd vissza halálunk után.
5/18 anonim válasza:
Te, mint egyszeri és megismételhetetlen élőlény, a halálod után megszűnsz létezni. Az anyag, amiből álltál, az létezik utánad tovább, és más élőlények testének lehet ismét a felépítője. Ez a csodálatos a világunkban, hogy adott anyagokból mennyi különböző szervezet épülhet fel.
6/18 anonim válasza:
Csak az utódaink által "élünk" tovább.
7/18 anonim válasza:
Szerintem a menny vigasz, pokol az egyház félelemkeltése. A papok is csak emberek. Mindenki halandó. Szeretni kell egymást szebbé tenni az életet, enni, inni, néha kikapcsolódni(most virus miatt nem lehet nagyon) tisztelni kell egymást majd ki derül mi lesz a halál után. A biblia is egy agymosás!! Ne tedd át a vallás csoportba légyszives mert jönnek a bigott válaszok
8/18 anonim válasza:
Élni csak élőlény tud. Halott már nem az.
9/18 anonim válasza:
A halálból visszatértek élménybeszámolói a test nélküli létezésről, az is az egyház meg a papok műve? :)
10/18 anonim válasza:
10
Halál után pár percig simán működhet még az agyunk valamilyen minimális szinten. Oxigént azonban nem kap, az meg tudjuk, hogy miben nyilvánul meg: hallucinációkban. Te is megpróbálhatod otthon. :)
Test nélküli létezés? Wow, nem tudtam, hogy ezt már elérte a tudományt. Leválasztottak egy emberi fejet a testétől és továbbra is életben maradt? Nem semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!