Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van élet a testi földi életünk...

Van élet a testi földi életünk halála után?

Figyelt kérdés
Szerintem a menny vigasz, pokol az egyház félelemkeltése. A papok is csak emberek. Mindenki halandó. Szeretni kell egymást szebbé tenni az életet, enni, inni, néha kikapcsolódni(most virus miatt nem lehet nagyon) tisztelni kell egymást majd ki derül mi lesz a halál után. A biblia is egy agymosás!! Ne tedd át a vallás csoportba légyszives mert jönnek a bigott válaszok
2021. márc. 7. 15:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%
Nincs.
2021. márc. 7. 15:35
 2/18 anonim ***** válasza:
35%
Vagyis van, csak nem a halott szamara.
2021. márc. 7. 15:35
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Élet nincs. Másfajta létezés lehet.
2021. márc. 7. 15:41
 4/18 anonim ***** válasza:
58%

Én úgy hiszem van.

De menny vagy pokol szerintem sincs. Valahonnan jöttünk és oda megyünk majd vissza halálunk után.

2021. márc. 7. 16:10
 5/18 anonim válasza:
64%
Te, mint egyszeri és megismételhetetlen élőlény, a halálod után megszűnsz létezni. Az anyag, amiből álltál, az létezik utánad tovább, és más élőlények testének lehet ismét a felépítője. Ez a csodálatos a világunkban, hogy adott anyagokból mennyi különböző szervezet épülhet fel.
2021. márc. 7. 16:13
 6/18 anonim ***** válasza:
50%
Csak az utódaink által "élünk" tovább.
2021. márc. 7. 17:51
 7/18 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem a menny vigasz, pokol az egyház félelemkeltése. A papok is csak emberek. Mindenki halandó. Szeretni kell egymást szebbé tenni az életet, enni, inni, néha kikapcsolódni(most virus miatt nem lehet nagyon) tisztelni kell egymást majd ki derül mi lesz a halál után. A biblia is egy agymosás!! Ne tedd át a vallás csoportba légyszives mert jönnek a bigott válaszok
2021. márc. 7. 18:03
 8/18 anonim ***** válasza:
59%
Élni csak élőlény tud. Halott már nem az.
2021. márc. 7. 18:24
 9/18 anonim ***** válasza:
31%
A halálból visszatértek élménybeszámolói a test nélküli létezésről, az is az egyház meg a papok műve? :)
2021. márc. 7. 21:50
 10/18 anonim ***** válasza:
43%

10

Halál után pár percig simán működhet még az agyunk valamilyen minimális szinten. Oxigént azonban nem kap, az meg tudjuk, hogy miben nyilvánul meg: hallucinációkban. Te is megpróbálhatod otthon. :)

Test nélküli létezés? Wow, nem tudtam, hogy ezt már elérte a tudományt. Leválasztottak egy emberi fejet a testétől és továbbra is életben maradt? Nem semmi.

2021. márc. 7. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!