Ez lehet egy magyarázat a halál utáni létre?
Mi van akkor, ha amikor meghalunk, és meglátjuk azt a bizonyos fényt az alagút végén, az csak egy másik kórház fénye? Annak a kórháznak, ahol megszületünk. Azért jövünk sírva a világra, mert mindenre emlékszünk előző életünkből, és amiatt sírunk, hogy meghaltunk, és mindent elveszítettünk.
És ahogyan felnövünk egyre inkább elfelejtjük előző életünket, de néha felvillannak emlékképek, ez pedig a déjà vu érzés.
1
Ez nem a tudomány, hanem az ezotéria kategória..itt nagyon semmire nincs kézzel fogható bizonyíték, csak elméletek. ;)
Akár lehet, bár én úgy tudom nem születsz újjá rögtön, hanem te választod ki hova és kihez születsz.
Bár én egyszer már voltam élet-halál között és nem emlékszem semmire (valószínűleg azért, mert a fejemet ütöttem be) :(
4
Ez se rossz elmélet..de szerintem inkább azoknak lehet választásuk akik elértek egy bizonyos szellemi szintet. :) Mint pl. a Dalai Láma.
Nem, az a fény még ezen a világon van, és a szem működéséből következik.
A halálközeli élmények az ÉLET jelenségei, és nem a halálé, még kevésbé a következő életé.
Ja.
És nyilván pont olyan emberek, mint itt.
De a gond ott is ugyanaz lehet, vagyis a gyors szaporodás.
Tehát akkor szintén legfeljebb 2. élet, de még ráadásul egy másik bolygón.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!