Ha emlékeznétek az előző életetekre, akkor felkeresnétek a régi családtagjaitokat? Érdekelne egyáltalán, milyen lenne újra látni őket?
Újra találkozhatnátok, lehet a régi érzések fognának el... A régi családtagok még egyszer utoljára láthatnának más alakban.
Van egyébként itt olyan, aki emlékszik valami konkrétumra az előző életéből?
Jajjj, ahogy olvasom a válaszokat a kérdés kapcsán, nagyon elkedvetlenedtem. Én az a kategória vagyok, aki hisz is meg nem is az előző életekben és a reinkarnációban. Volt már dé ja vu érzésrm többször, vagy olyan, hogy egy bizonyos szituációban azt éreztem egy villanásnyi ideig, hogy ez már megtörtént egyszer.
Hogy megkeresném-e a korábbi szeretteimet? Ha nem emlékszem az előző életeimre, azt sem tudhatom, kik voltak a szeretteim. Ha mégis bevillana valami és valakit ennek kapcsán felkeresnék, akiről azt gondolom korábban a szülőm vagy éppen a gyerekem vagy párom lehetett, ő pedig nem emlékezne, vagy éppen még ki is nevetne emiatt,vagy tök más beállítottságú lenne, mint korábban, az borzasztó lenne.
Azért érdekes ezen elgondolkodni.🤔
#10.
2020.dec.30.17:11
Biztos, hogy szükség van erre a lenéző stílusra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!