Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha emlékeznétek az előző...

Ha emlékeznétek az előző életetekre, akkor felkeresnétek a régi családtagjaitokat? Érdekelne egyáltalán, milyen lenne újra látni őket?

Figyelt kérdés

Újra találkozhatnátok, lehet a régi érzések fognának el... A régi családtagok még egyszer utoljára láthatnának más alakban.

Van egyébként itt olyan, aki emlékszik valami konkrétumra az előző életéből?

2020. dec. 30. 03:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Jajjj, ahogy olvasom a válaszokat a kérdés kapcsán, nagyon elkedvetlenedtem. Én az a kategória vagyok, aki hisz is meg nem is az előző életekben és a reinkarnációban. Volt már dé ja vu érzésrm többször, vagy olyan, hogy egy bizonyos szituációban azt éreztem egy villanásnyi ideig, hogy ez már megtörtént egyszer.

Hogy megkeresném-e a korábbi szeretteimet? Ha nem emlékszem az előző életeimre, azt sem tudhatom, kik voltak a szeretteim. Ha mégis bevillana valami és valakit ennek kapcsán felkeresnék, akiről azt gondolom korábban a szülőm vagy éppen a gyerekem vagy párom lehetett, ő pedig nem emlékezne, vagy éppen még ki is nevetne emiatt,vagy tök más beállítottságú lenne, mint korábban, az borzasztó lenne.

Azért érdekes ezen elgondolkodni.🤔

2020. dec. 30. 20:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Én azon gondolkodtam el korábban, hogy ha a következő életemben emlékeznék a mostanira, akkor biztos felkeresném a mostani hozzátartozóimat. Aztán rájöttem, hogy talán előző életemben is így álltam ehhez a dologhoz, és most kevésbé érdekel, kiket szerethettem az előző élete(i)m során. Ha viszont rájönnék valahogy, akkor én mégis felkeresném a személyeket a régi életemből, hogy legalább hű maradjak ahhoz, hogy a következő életemben felkeresném a mostani családtagjaimat. Mégpedig úgy, hogy felkeresném ebben az életemben az előző életbeli családtagjaimat.
2020. dec. 30. 20:55
 13/16 anonim ***** válasza:
72%
Én nem hiszek a reinkarnációban.
2020. dec. 31. 13:12
 14/16 anonim válasza:
100%
Én biztosan megkeresném őket. Nekem a 19. század második fele az a kor, ami már kiskoromtól kezdve vonz valamiért. Már gyerekként érdekelt, tetszett, de egyben féltem is tőle. Ez a félelem mára már kevésbé tör elő, imádom a kort és olyan erős ez a vonzás, hogy biztos vagyok benne, hogy éltem akkor. Ha látok valamit ami hozzá köthető, kiráz a hideg és mély érzések keletkeznek bennem már akkor is, ha csak rá gondolok. Ha látok egy régi épületet szinte már érzem, hogy igen, ez akkor épült, jön az az érzés, leírhatatlan. Mint egy mágnes, úgy húz magához, ha tehetném még vissza is mennék. Ezt annak nehéz elmagyarázni, aki nem érzett még hasonlót.
2021. jan. 1. 23:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14. Én pontosan ugyanígy érzek. Imádom a késő viktoriánus kort, vagy hazai viszonylatban a boldog békeidőket. A divat, a stílus etc. Különösen az amerikai second empire stílusú házak tetszenek nagyon, ha meglátok egy ilyen házat, a hideg is kiráz és ahogy írod, mágnesként húz magához, mintha ilyen környezetben éltem volna a múltban.)
2021. jan. 2. 06:57
 16/16 anonim ***** válasza:

#10.

2020.dec.30.17:11

Biztos, hogy szükség van erre a lenéző stílusra?

2023. szept. 28. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!