Létezik, hogy ezek emlékek a régi életemből?
Egyre többször álmodtam mostanában olyat, hogy íjász szerkóban, láncingben, íjjal, egy tegeznyi nyíllal és 2db egy kezes karddal felfegyverkezve utazó köpenyben egy fekete ló hátán vágtatok végig füves pusztákon.
Érdekelt, hogy ezek honnan jönnek és megnéztem pusztán kíváncsiságból, egy ilyen gagyi netes izén, hogy mi voltam előző életemben.
Ezt dobta ki: Valószínűleg nő voltál. Valahol Észak Anglia területén élhettél 1250 körül. Felfedező, vándor lovag lehettél akit a kalandvágy hajtott előre.
Túl sok fantasyt nézel, olvasol és játszol, ezért álmodtad.
Egyébként előző életedben pedofil voltál, azelőtt meg egy zebrakölyök, akit élete korán felfalt egy oroszlán :(
Ugyan már, mi alapján írhatja ezt az internetes oldal?
Elárulom: a semmi alapján.
Ettől függetlenül lehetett már akár száz inkarnációd is, és amit álmodtál, lehetett akár valamelyik előzőben is.
Az volna érdekes, ha találnál olyan forrásokat, amely leírja pl. a kazah lovasok kinézetét a 17. századból, és felismernéd ezeket a színeket, tárgyakat.
Sok minden lehet. Az előző kérdezőnél a pont: Mennyire foglalkoztál ilyen témával mostanában? Át tudtad venni valahonnan, vagy teljesen magától jött? Olvasol regényeket? Mennyi fantasy-t nézel/olvasol? Mert ha tényleg totál véletlenül, magától jött, úgy, hogy eddig nem is érdekelt, elképzelhető, amit mondasz. Ezesetben a másik előttem szóló módzsere is érdekes lehet: nézegess hiteles képeket régi lovasokról, öltözködésükről, szokásokról, próbáld beazonosítani, mit látsz, és hol. A táj is mérvadó lehet, akármilyen nagy puszta is. Milyen a fű, virágok, vannak-e fák, milyenek, mennyire lankás, milyen idő van, milyen a környezet. Ki kéne találnod, milyen népcsoporthoz tartoztál :) De komolyan, érdekes dolgok ezek, és lehet benne igazság...
Üdv!
GJ/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!