Sok ezer ugyanaolyan kérdés után újra; a renkarnáció mítosz vagy valóság, mindent összevetve, létezik vagy csak a papok kitalálták és csak mesemonda-e?
Olvashatsz könyveket erről, de az nem bizonyíték, csak adat. nem időpazarlás, mert megismerheted a témát több szemszögből is. De bizonyosságot csak elköteleződéssel szerezhetsz.
Lehetőséged van. Az interneten már minden szükséges információt megtalálsz, hogy belekezdj az önfejlesztésbe, és megtanuld azt, ami a választott utad megkezdéséhez szükséges. Még a szent iratokat is lefordították már angolra, magyarra, és sok más nyelvre is.(a szent iratokból nem nyersz bizonyosságot, legfeljebb útmutatást) Nem a lehetőség hiányzik, hanem a szándék. Ahogy mondtam, a születés, és halál misztériuma, amihez a reinkarnáció is tartozik a nagy misztériumok egyike, amiben nem szerezhetsz bizonyosságot elkötelezettség nélkül.
Kerülőút: ha a karma tan lényegét, és működését képes vagy megérteni, akkor közvetve "bizonyosságot" szerzel a reinkarnációról is. De ez csak következtetés lesz, amit a karma tan ismeretéből vezetsz le. Nem valós megbizonyosodás.
4-5 éves mikor tudatosan felismertem ezeket az emlékeket.
Majd elkezdtem beszélni róla.
Gyerekként semmit nem tudtam az űrhajókról, csillagokról, antigravitációról,fekete lukakról, de emlékeztem ahogy ilyen hajókkal lehetett közeledni milyen volt mikor használták ezt a technikát.
Mindig néztem az eget, és mondtam hogy ott van az a galaxis, meg az a csillag, amelyik körül van egy bolygó onnan jöttem.
Szüleim kicsit megrémültek, 70-80 -as évek volt, nem volt még csak állami tv, nem tudták honnan tudok ilyen dolgokat.
Elvittek egy csillagász ismerőshöz, vele beszélgettem.
A végén emlékszem mikor mondta a szüleimnek, hogy amit mondtam azt ne mondják tovább, ő sem akar vele foglalkozni, mert ezt most még nem értik meg az emberek.
Külföldre költöztem, mert éreztem hogy Magyarországon nincs támogató közeg ilyen témában.
Itt ahol élek sok ember felvállalja, vannak ilyen találkozók, rendezvények, nem akarom leírni melyik az mert gyorsan kiderül hogy melyik országban vagyok.
Itt az emberek sokat foglalkoznak ezzel a témával, és jó dolognak tartom hogy sok kormány és szervezet egyre több ilyen infót oszt meg a lakossággal, szinte mindenhol a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!