Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A falunkba él egy látó asszony...

Manócska1 kérdése:

A falunkba él egy látó asszony tud a halottakkal kommunikálni,ilyen létezik? . Mikor még szegény anyum is élt,elhívtuk és megidéztettük apámat meg a nagyszüleimet.Többi lent

Figyelt kérdés
Mikor még szegény anyum is élt,elhívtuk és megidéztettük apámat meg a nagyszüleimet. tudni kell,hogy apám és nagyapám zaklattak,és fenyegettek hogy ha elmondom valakinek megölnek stb. a lényeg hogy azt "mondták" a nő közvetítésével hogy már nagyon megbánták,bocsánatot kérnek és ha eljön az időm,meg fogom tudni miért tették. szerintetek lehetséges ez?

2020. aug. 1. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Nem tudom, hogy ő mit csinál, de vannak ilyenek.

Én is tudok durva sztorikat.

2020. aug. 1. 12:40
 2/8 anonim válasza:
55%
Léteznek, nekem egy elég közeli rokonom is látó.
2020. aug. 1. 12:50
 3/8 anonim válasza:
60%
Gondolom szép summát elkért ezért a hablatyért.
2020. aug. 1. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:
59%
Persze, hogy lehetséges! Mi is voltunk anno és minden úgy volt, ahogy a látó mondta - pedig az ország másik felébe kellett utazni miatta.
2020. aug. 1. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:
25%

Sem a múltban, sem a jelenben sem a jövőben NEM LESZNEK semmilyen látok, médiumok, stb.

Ezek MIND SZÉLHÁMOSOK ÉS CSALÓK, akik pénzért bármilyen hablatyot képesek előadni az olyan iskolázatlan unintelligens rossz sorsú embereknek mint te.

2020. aug. 1. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:
39%
Vigyázz nagyon, mert az ilyen szélhámosok által okozott lelki sebek nagyon nehezen gyógyulnak!
2020. aug. 1. 13:47
 7/8 anonim ***** válasza:
71%

Pedig vannak látók és igazi médiumok!

Persze, szélhámosok, sarlatánok is - ezekből több van.

De én olyan konkrétumokat hallottam (nem általános sablonhablatyokat), amit nem tudhatott senki más és erősen le is voltam döbbenve emiatt.

Szóval kérdező, ne törődj a szkeptikusokkal, ők csak a saját hlyeségeiket ismételgetik itt az ezo rovatban miközben fgjuk sincsen semmiről és tudatlanok/tapasztalatlanok e témában.

Nem is értem, az ilyenek minek írogatnak ide, mert csak lehúzzák az embereket és mindenkit lepontoznak.

2020. aug. 1. 13:50
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,
2020. aug. 1. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!