670 milliárd különvált ember él a Földön, vagy ugyanannak az EGY-nek a 670 milliárd egyéniesült megnyilvánulása?
Az első-.
Bukott angyalok vagyunk, akik megpróbálunk visszakéreckedni a Mennyországba.
1. Különváltunk, és amig meg nem halunk ezt kell tullépnünk, azzal ,hogy közösségeket teremtünk.
2. Valamikor egység volt, de akkor még nem volt " ember", csak lény.
3. AMikor már tapasztalatokkal gazdagabb vagy, más vagy,mint egy csecsemő.
Ez szerintem nézőpont kérdése. Hiszen a te sejted is különálló lény, ugyanakkor a te részed. Ha nem dolgozik ellened (pl. nem kezd el rákosodni) akkor nem pusztítod el őt, hanem ápolod, óvod, véded, kényezteted, tiszteled. Biztosan mi az emberiség is egy szerv vagyunk valami nagyobb testben, és az emberek külön-külön pedig sejtek.
Szóval együtt többre mennénk mint külön-külön az biztos.
Ahogy fenn úgy lenn.
életkorod kb 5-6 év lehet.
1. 6 milliárd ember él a földön ,és nem különvált
2.klónokról beszélsz vagy mi milyen kérdeés ez??
"Kérném a szám adatba nem belekötni, sacc/kb írtam be. NEM ez a lényeg"
jól elbasztad a saccolást gyerek:)
6,7 milliárd, szóval a tizedesvesszőt tényleg elb@sztam, de ezt már megírtam. A különváltat pedig tessék úgy érteni, mint egy 5-6 éves gyerek, akinek elváltak a szülei. Szóval volt EGY család, amikor is a lényeg az egység, a sok-sok közös pont, ami összeköt!
Szóval így 5-6 évesen felmerült bennem, hogy az emberiség 6,7 M-árd elkülönült entitás-e, vagy van esélyünk rábukkanni valamire, ami mindannyiunkban létezik, és nem a különváltság lesz a domináns érzésünk, hanem az EGY-ség élménye?! Jobb lehetne a világ?
Máskülönben meg nincs kitiltva az 5-6 éves korosztály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!