Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » 670 milliárd különvált ember...

670 milliárd különvált ember él a Földön, vagy ugyanannak az EGY-nek a 670 milliárd egyéniesült megnyilvánulása?

Figyelt kérdés
Kérném a szám adatba nem belekötni, sacc/kb írtam be. NEM ez a lényeg!
2010. aug. 12. 22:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
48%
Nem értem a kérdést.
2010. aug. 12. 22:41
 2/18 anonim válasza:
100%

Én nagyából értem....

Az elég kellemetlen lenne ha 670milliárdan lennénk, de nem ezzel foglalkozok. Szerintem az utóbbi....... valami közös mind a 670milliárdunkba van de mégis egy egy külön egyéniség vagyunk mindanyian....... sz.tem...

2010. aug. 12. 22:54
 3/18 Harrr ***** válasza:
56%

MIVAN?????

A bolygónk népessége kb 7 milliárd. Ez nem sacc per kábé, ez b@romság. De oké, nem ez a lényeg.

Egyáltalán mit akarsz kérdezni? 7 milliárd különálló ember van a földön, vagy 1 ember 7 milliárd egyéniséggel? vagy mit?

2010. aug. 12. 22:54
 4/18 anonim ***** válasza:
63%

Én értem a kérdést:D:D dejó

azonkívül fogalmamsincs

2010. aug. 12. 23:09
 5/18 anonim ***** válasza:
55%
Ne haragudj, de én sem értem. Hogy élhetne már ugyanannak a milliárd megnyilvánulása? Ez valami újfajta vallás?
2010. aug. 12. 23:11
 6/18 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ugyanannak az egynek. Annyira emberiek vagyunk mind.
2010. aug. 12. 23:13
 7/18 Harrr ***** válasza:
47%
Most nézem, persze hogy nem értem, ez az ezotériában van, fuuuuuuuuu :DDDDD
2010. aug. 12. 23:17
 8/18 A kérdező kommentje:

Bocs, de a vessző kimaradt: 6,7 milliárd!!!

Megpróbálom másképp. Van-e valami közös, valami azonos ebben cca 7 milliárd emberben. Elképzelhető-e, hogy akik valaha éltek, most élnek, és valaha is élni fognak, egy "tőről" fakadnak? Hogy van egy pont, egy alap, ami szerint "egyek vagyunk" valamivel, valamiben?

Érthetőbb?

2010. aug. 13. 06:49
 9/18 anonim ***** válasza:
50%

Az egyetlen létezőnek a megjelenései többek közt az ember is, de ez az embernek a kicsinyes, bűnös énje, az önzetlen és szeretetteli felsőbbrendű énével szemben, ami az a bizonyos létező, ÖNmagunk VALÓsága. A cél pedig felnőni ahhoz tudatban. Ha körbenézel minden függ mindentől, szoros egységben élünk, kiegyensúlyozva, amit mi egy picikét felborítunk az önző magatartással, ami a harmónia megrontója, de ez persze változni fog. Tehát az egész univerzum 1 darab valami, aminek mi a részei vagyunk, vagyis az EGYSÉGhez tartozunk, nincs különálló létünk, tehát a kérdésedre a válasz igen. Ennek egyébként elég mély háttere van, ha érdekel szólj, és adom a tanítást, ami részletesen kifejti. Ezek a dolgok pedig nem csak a fizikai világra értendőek, amiket leírtam...:)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. aug. 13. 11:19
 10/18 anonim ***** válasza:

-a szerint amiben én hiszek-duálpárok vannak. vagyis 1 lélek,4 test. a léleknek van egy életfeladata amit minden megtestesülésében el kell végezni. de vannak technikák amivel összekapcsolódhattok,és ha TE elvégzel valamit akkor a többiek is továbbléphetnek

az a megközelítés amit írsz érdekes.. úgy érted h van pl.1 isten,aki 6,7 milliárd változatában sokszorozódott és közben alakult? nem tudom..

de mint írtam az én hitem szerint ez van.

2010. aug. 13. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!