670 milliárd különvált ember él a Földön, vagy ugyanannak az EGY-nek a 670 milliárd egyéniesült megnyilvánulása?
Én nagyából értem....
Az elég kellemetlen lenne ha 670milliárdan lennénk, de nem ezzel foglalkozok. Szerintem az utóbbi....... valami közös mind a 670milliárdunkba van de mégis egy egy külön egyéniség vagyunk mindanyian....... sz.tem...
MIVAN?????
A bolygónk népessége kb 7 milliárd. Ez nem sacc per kábé, ez b@romság. De oké, nem ez a lényeg.
Egyáltalán mit akarsz kérdezni? 7 milliárd különálló ember van a földön, vagy 1 ember 7 milliárd egyéniséggel? vagy mit?
Én értem a kérdést:D:D dejó
azonkívül fogalmamsincs
Bocs, de a vessző kimaradt: 6,7 milliárd!!!
Megpróbálom másképp. Van-e valami közös, valami azonos ebben cca 7 milliárd emberben. Elképzelhető-e, hogy akik valaha éltek, most élnek, és valaha is élni fognak, egy "tőről" fakadnak? Hogy van egy pont, egy alap, ami szerint "egyek vagyunk" valamivel, valamiben?
Érthetőbb?
Az egyetlen létezőnek a megjelenései többek közt az ember is, de ez az embernek a kicsinyes, bűnös énje, az önzetlen és szeretetteli felsőbbrendű énével szemben, ami az a bizonyos létező, ÖNmagunk VALÓsága. A cél pedig felnőni ahhoz tudatban. Ha körbenézel minden függ mindentől, szoros egységben élünk, kiegyensúlyozva, amit mi egy picikét felborítunk az önző magatartással, ami a harmónia megrontója, de ez persze változni fog. Tehát az egész univerzum 1 darab valami, aminek mi a részei vagyunk, vagyis az EGYSÉGhez tartozunk, nincs különálló létünk, tehát a kérdésedre a válasz igen. Ennek egyébként elég mély háttere van, ha érdekel szólj, és adom a tanítást, ami részletesen kifejti. Ezek a dolgok pedig nem csak a fizikai világra értendőek, amiket leírtam...:)
üdv
25/F
LastOne.Left
-a szerint amiben én hiszek-duálpárok vannak. vagyis 1 lélek,4 test. a léleknek van egy életfeladata amit minden megtestesülésében el kell végezni. de vannak technikák amivel összekapcsolódhattok,és ha TE elvégzel valamit akkor a többiek is továbbléphetnek
az a megközelítés amit írsz érdekes.. úgy érted h van pl.1 isten,aki 6,7 milliárd változatában sokszorozódott és közben alakult? nem tudom..
de mint írtam az én hitem szerint ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!