Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ezoterikus szempontból mik a...

Ezoterikus szempontból mik a fiatal halál okai?

Figyelt kérdés

Érdekel minden olyan ok, ezotériában jártas személyektől ami miatt a lélek úgy dönthet hogy hazamegy jóval idő előtt. Például adott egy ember és a huszas évei közepén teljes hirtelenséggel, közvetlen pár hónappal esküvő után elég megrázó és rohadt ironikus módon meghal annak mik lehetnek a "magasabb" okai?

Vagy eleve az ilyesmi dolgoknak.

2020. dec. 11. 11:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre. Néztem képeket a kislányról külsőre tiszta apja az orra az is meg minden és ő is ugyanúgy érdeklődik az autózás iránt már most.
2020. dec. 12. 08:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Mennyi idős volt, amikor elhunyt? Írtad, hogy "ironikus" módon történt? Ez tulajdonképpen mit jelent? Nem minden nap halnak meg úgy emberek, ahogy ő? Volt az egészben valamilyen abszurd vonás?
2020. dec. 20. 10:58
 13/14 anonim válasza:
Nekem egyszer azt mondta valaki, hogy amikor kisgyerek hal meg/halva születik, akkor ott az a rossz családi karma halmozódásának a vége. Tehát a rossz karma gyűlt, gyűlt, de senkinek nem sikerült átdolgozni és ez végül abban tetőzik, hogy egy kisgyerek meghal.
2021. máj. 23. 21:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Vannak nagyon érzékeny lelkek, akik már apró hatásokra is "visszafordulnak".
2022. máj. 9. 00:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!