Ezoterikus szempontból mik a fiatal halál okai?
Figyelt kérdés
Érdekel minden olyan ok, ezotériában jártas személyektől ami miatt a lélek úgy dönthet hogy hazamegy jóval idő előtt. Például adott egy ember és a huszas évei közepén teljes hirtelenséggel, közvetlen pár hónappal esküvő után elég megrázó és rohadt ironikus módon meghal annak mik lehetnek a "magasabb" okai?
Vagy eleve az ilyesmi dolgoknak.
2020. dec. 11. 11:29
11/14 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre. Néztem képeket a kislányról külsőre tiszta apja az orra az is meg minden és ő is ugyanúgy érdeklődik az autózás iránt már most.
2020. dec. 12. 08:22
12/14 anonim válasza:
Mennyi idős volt, amikor elhunyt? Írtad, hogy "ironikus" módon történt? Ez tulajdonképpen mit jelent? Nem minden nap halnak meg úgy emberek, ahogy ő? Volt az egészben valamilyen abszurd vonás?
13/14 anonim válasza:
Nekem egyszer azt mondta valaki, hogy amikor kisgyerek hal meg/halva születik, akkor ott az a rossz családi karma halmozódásának a vége. Tehát a rossz karma gyűlt, gyűlt, de senkinek nem sikerült átdolgozni és ez végül abban tetőzik, hogy egy kisgyerek meghal.
14/14 anonim válasza:
Vannak nagyon érzékeny lelkek, akik már apró hatásokra is "visszafordulnak".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!