Családi karmának hogy lehet véget vetni?
Látjuk, hogy a felmenőink (szüleink, nagyszüleink, bárki rokon) hol ronthatták el, mi az amit nem jól csináltak, és elhatározzuk, hogy "Na én ezt biztos nem így fogom csinálni." Mégis valamennyi idő múlva azon kapjuk magunkat, hogy pont ugyanazt csináljuk.
Plusz többször látom, hogy minták, szerepek, viselkedések stb. ismétlődnek a családban generációk között.
Hogyan lehet ezt felülírni? Vagy nem is tudjuk? Ha nem tudjuk és épp az a lényeg, hogy megismételjük a rossz példát annak mi értelme van?
mert ezt valasztottad
en gyerekkent se vettem at semmit nemhogy a szuleimtol de masoktol se legalabbis amit te irsz "latom hol rontottak el"
en elrontottam maskepp, nem voltam eleg ugyes bolcs mar kisgyermeknek
Karma: (előző életetedben elkövetett) tetteid okozata, következménye.
A tieidé, nincs "családi karma"
.
"Mégis valamennyi idő múlva azon kapjuk magunkat, hogy pont ugyanazt csináljuk."
Ez nem addigi tetteidből következtethető, csak egyszerű utánzás.
Orvos-Tóth Noémi - Örökölt sors
Érdemes elolvasni és foglalkozni ezzel a témával.
Nehéz, nagyon nehéz, de kitartás, önkontroll és önismeret nagyon szükséges hozzá.
Szia,
Ma van mindenszentek, esetleg ha megkéred Istent akkor biztosan segíteni fog. De általánosságban véve légy jószívű és kedves, segíts másokon és ami picit nehéz de nem lehetetlen sose add fel, mindig legyél vidám. Egy reggeli rövid őszinte ima Istenhez vagy a szentekhez, csodát tud tenni.
Pl. szent Judás Tádé apostol a lehetetlen vagy kétséges kimenetelű dolgok pártfogója.. aki a lehetetlent is lehetségessé tudja tenni, de ez csak egy példa..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!