Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Családi karmának hogy lehet...

Családi karmának hogy lehet véget vetni?

Figyelt kérdés

Látjuk, hogy a felmenőink (szüleink, nagyszüleink, bárki rokon) hol ronthatták el, mi az amit nem jól csináltak, és elhatározzuk, hogy "Na én ezt biztos nem így fogom csinálni." Mégis valamennyi idő múlva azon kapjuk magunkat, hogy pont ugyanazt csináljuk.

Plusz többször látom, hogy minták, szerepek, viselkedések stb. ismétlődnek a családban generációk között.

Hogyan lehet ezt felülírni? Vagy nem is tudjuk? Ha nem tudjuk és épp az a lényeg, hogy megismételjük a rossz példát annak mi értelme van?

2020. nov. 1. 17:33
1 2 3 4
 1/31 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

mert ezt valasztottad

en gyerekkent se vettem at semmit nemhogy a szuleimtol de masoktol se legalabbis amit te irsz "latom hol rontottak el"

en elrontottam maskepp, nem voltam eleg ugyes bolcs mar kisgyermeknek

2020. nov. 1. 18:07
 2/31 anonim ***** válasza:
50%

Karma: (előző életetedben elkövetett) tetteid okozata, következménye.

A tieidé, nincs "családi karma"

.

"Mégis valamennyi idő múlva azon kapjuk magunkat, hogy pont ugyanazt csináljuk."

Ez nem addigi tetteidből következtethető, csak egyszerű utánzás.

2020. nov. 1. 18:55
 3/31 Grimfox ***** válasza:
83%
Az ilyen családi mintákat nehéz felülírni, de ahogy írtad, tudatos döntéssel, és kitartással, akaraterővel lehet változtatni rajtuk. Egész életedben oda kell figyelned rá, nehogy visszatérj a neked nem tetsző mintákhoz, de ha sikeres vagy, akkor a te utódaid már nem öröklik ezeket a problémákat. Persze fontos, hogy valamilyen mértékben elhatárold magad, és a saját családod a rokonságodtól, legalább annyira, hogy ne tudják őket ilyen téren befolyásolni. Ez elég hideg, és előítéletes hangzású, de a rokonságot nem tudod megváltoztatni, a családod jövőjéét viszont felelős vagy.
2020. nov. 1. 19:09
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Orvos-Tóth Noémi - Örökölt sors

Érdemes elolvasni és foglalkozni ezzel a témával.

Nehéz, nagyon nehéz, de kitartás, önkontroll és önismeret nagyon szükséges hozzá.

2020. nov. 1. 19:24
 5/31 anonim ***** válasza:
Elolvasod a sorskönyv nélkül című könyvet birtalan balázstól, utána elmész egy nagyon jó pszichoterapeutához.
2020. nov. 1. 20:19
 6/31 anonim ***** válasza:
Úgy,hogy befejezed a füvezést.
2020. nov. 1. 20:25
 7/31 anonim ***** válasza:
0%

Szia,

Ma van mindenszentek, esetleg ha megkéred Istent akkor biztosan segíteni fog. De általánosságban véve légy jószívű és kedves, segíts másokon és ami picit nehéz de nem lehetetlen sose add fel, mindig legyél vidám. Egy reggeli rövid őszinte ima Istenhez vagy a szentekhez, csodát tud tenni.

Pl. szent Judás Tádé apostol a lehetetlen vagy kétséges kimenetelű dolgok pártfogója.. aki a lehetetlent is lehetségessé tudja tenni, de ez csak egy példa..

2020. nov. 1. 20:58
 8/31 anonim ***** válasza:
Erre van pl. a Hellinger-féle családállítás kitalálva.
2020. nov. 1. 21:06
 9/31 anonim ***** válasza:
86%
Gyakorlati tanács: ha piás nevelt ne keress piás pasit.
2020. nov. 1. 22:26
 10/31 anonim ***** válasza:
Grimfox, sztem te átmehetnél néha(gyakran) a mentális egészség kategóriába is.
2020. nov. 2. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!