Egy súlyos drogfüggő mikor szabadulhat meg a karmájától?
Ha valaki egész életében függőségek, és szenvedélybetegségek rabja.
Mondjuk túladagolásban (vagy másban de a drog végett) meghal.
A Buddhizmus szerint valaki (egy új én) újraszületik ugyanazzal a probléma halmazzal (karmával) vagyis az új személyiség is ugyanúgy függő lesz.
Viszont akkor megint nem tud leszokni, és megint a drogozás lesz a végzete.
Mi lesz az - ami valaha is kimozdít egy ilyen eltévedt lelket a szamszárából?
Vagy akkor ez egy örökké tartó, végtelen folyamat??
Állandóan a drogozással foglalkozol.
Keress más hobbit, és ne a kifogásokat.
nincs ami megszabaditsa
meg kell szolitania a felsobb hatalmat es
Hát de ha egyszer ez van. Akkor ezt kell szeretni. Már több mint 1 éve írogatom ki az érdekes kérdéseim. Hátha rájövök valamire - amit eddig nem vettem észre.
pl ez is én voltam 1 éve. Azóta kb semmi nem változott...
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__979..
Tudom ki vagy.
Válaszoltam is egy párszor.
Nézd meg dr Joe dispenzat...
Ezt is írtam.
Legyen példaképed.
O balesetet szenvedett, eltört a gerince. Vagy valami ilyesmi baja volt.
Saját magat meggyógyította.
Mindezt bizonyítja is.
Elmondja hogy csinálja.
Te meg itt vergodsz egy dolog miatt, amitol rég megszabadulhattal volna.
nos, én azt tanultam - és javaslom neked is Ken Wilbert munkásságát -, hogy az alsó három csakra kipucolása nélkül tök fölösleges meditálni. nem azt mondom, hogy haszontalan, hanem hogy nem visz tartósan előre.
az alsó 3 csakrában tárolódik a mindenféle szennyezettség, ami a tudatalattinkban (vagy csittánkban, ahogy tetszik..) van. amit/amiket vagy hozunk valahonnan, vagy a szülöktől szedünk össze.
ezzel kell elkezdeni dolgozni. ezt egyféle módon lehet kitakarítani. terápiával. ágálhatsz az elvonó ellen, de másképp nem megy..
utána jöhet a buddhizmus, a zen, vagy amit akarsz. de amíg alul nincs rend, felül semmilyen spirituális út nem fog téged tartósan abban a boldog egységállapotban tartani, amit néha elérsz. (vagy meditálással, vagy droggal..)
ha csúnyán akarok fogalmazni, akkor azt írom: sz*rra nem lehet várat építeni. de írhatnék a sz*r helyett futóhomokot is. a lényeg: nem stabilak az alapjaid.
persze nem kell elhinni, de jól sejted..ahol abba hagyod, onnan fogsz majd legközelebb is startolni..
"ahol abba hagyod, onnan fogsz majd legközelebb is startolni"
Hát pont ez az. Már 18 éve függő vagyok, és kb 7-8 éve semmi változás. Szó szerint körbe-körbe járok. Csak eddig megúsztam ez élve.
Akkor ez után mi a legvalószínűbb?
Naná hogy az hogy nem tudom megoldani továbbra sem ezt a helyzetet.
Tehát valaki más újra megszületik, és létrejön egy hasonló személyiség - hasonló problémákkal.
De hát akkor sem lesz megoldva semmi. Szóval ahogy írtam ez nekem egy végtelen körforgásnak tűnik...
Azért nem adom fel. Tovább próbálkozom - de az esélyem kb 0,00001% (ezt érzem)
Pedig az érzés a lényeg.
Azt kell erezned, hogy milyen jó nélküle.
Azt az állapotot Érd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!