Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Csak én látom úgy, hogy az...

Csak én látom úgy, hogy az egész élet előre meg van rendezve és a de-javu arra szolgál, hogy egy pillanatra bepillantást nyerjünk a jövőre?

Figyelt kérdés
Minden egyes alkalommal amikor deja vu érzésem volt utána történt valami olyan dolog, amit a deja vu pillanatában éreztem. Ráadásul eddig mindig csak rossz dolgok történtek velem, sőt egyre és egyre csak rosszabbak. Először a magány, utána a tartós munkanélküliség most pedig egy 0,2%-os előfordulású krónikus betegség. És akármikor próbálkozom jobbá tenni az életem, akármibe fogok bele jobb jobb legyen utána csak mégrosszabb lesz. Ezt pedig nem tudom másképp értelmezni, hogy egy előre megírt forgatókönyv alapján kell leélnem az életem. Mindegy mit teszek, mert az elágazások (függetlenül, hogy ki akarok a szarból mászni) mindig tévútra visznek. A szüleim kudarcos élete is jól beleillik ebbe a folyamatba. Sosem várok jobban, mert egyszerűen nincs rá precedens. A deja vu-ktől pedig egyenesen rettegek. Most pl. az ütött be a fejembe amikor kinéztem az ablakon, hogy a szüleim elkapják a vírust és valaki meghal. Meg akarom szakítani ezt a nyomorult forgatókönyvet! Ki akarok törni ebből a könyörtelen spirálból ami nekem lett szerkesztve! Kérlek segítsetek, hogy mit tudnék az életem ellen tenni?

2020. okt. 13. 10:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne félj annyira az ilyentől: [link]
2020. okt. 13. 10:46
 2/12 anonim ***** válasza:

nem nem csak te vagy így vele....

De ez a Buddhaista tanításban is említik

"Megszűnik az elválasztás tapasztaló – tapasztalt tárgy – és a tapasztalás aktusa között. =Mindentudás. Megszűnik az elválasztás múlt-jelen-jövő között (=emlékszik az előző életeire, jóslatokat tud tenni)."

2020. okt. 13. 10:56
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
Van amit nem lehet kivédeni. Nem megszakításra kéne törekedj első sorban, hanem a mentális reakcióid egészségesebbé tevésíre.
2020. okt. 13. 16:24
 4/12 anonim ***** válasza:
65%

A deja vu jelentése: "mintha már láttam/átéltem volna".

Ez pedig a múlt, nem a jövő.

2020. okt. 14. 15:26
 5/12 anonim ***** válasza:

Ez érdekes, a dejavu közben én is meg szoktam érezni, hogy mi lesz a következő esemény, de csak pillanatokkal elöbbre. Pl:

Hú, most olyan érzésem van, mintha ez már megtörtént volna és most befog csengetni a szomszéd. És basszus tényleg becsönget.

Ez most csak egy példa volt. Nálam így zajlik. De ahogy mondom, csak a következő pár percet, következő cselekményt tudom előre mást nem.

2020. okt. 14. 22:02
 6/12 anonim válasza:
54%

A Mátrix c. film ezt 21 évvel ezelőtt már szemléltette. Hiba a Mátrixban. Mátrix amiben élünk, egy bazinagy 3 dimenziós adattömb, amiben adatok vagyunk. Részecskékből álló adatok, aminek van egy térbeli és egy időbeli tulajdonága. Melyik részecske hol és mikor volt, aztán ahogy mozgunk ebben a téridőben, a következő időpillanatban is lesz egy helye a részecskének. Na most ezt tárolja a mátrix. Ez mind kódolható ugyanúgy akár kettes számrendszerben, mint ahogy egy fénykép is. Semmi más nem kell hozzá, csak megkeresni a legapróbb alkotóelemét a világunknak és minden egyes ilyen kis alkotóelemhez hozzárendelni a térbeli és az időbeli tulajdonságát.

A dEjavu bizonyíték lenne az időutazásra?

Valami miatt visszatérünk? Mindenkit visszavisznek a halála után, hogy kijavíthassa a hibáit? Tehát felélesztik és visszarakják az időben? Mintha csak egy visszatekerhető film lenne? Aztán valamit másként kell csinálni, mint ahogy történt volna eredetileg?

A dejavu a saját életed egy-egy jelenetének az ismétlődése? Miért?

Mi értelme lenne? Vajon miért épít bele a bábmester ilyen dolgokat a 3 dimenziós filmjébe, amit mi életnek hívunk?

Hogyan lehet megszabadulni az ismétlődéstől?

Next c. film meg azt dolgozza fel, hogy 2 percre előre látja az eseményeket a főszereplő.

Lehet a filmek üzenetek lennének? Hogy nem csupán a fantázia szülte őket?

2020. okt. 18. 10:48
 7/12 anonim ***** válasza:
A de-javu, nem a jövő előrejelzése. Hanem rég megtörtént dolgok ismétlődése, semmi köze sincs a jövőhöz.
2020. okt. 18. 11:50
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem hinném. Nekem többször is volt dejavum olyan helyzetekben, amik kizárt, hogy azelőtt akár hasonlóan is megtörténtek volna.
2020. okt. 18. 11:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy asszony azt mondta hogy elkapta a kisfiát, mert volt egy ilyen dejavu-je vagy megérzése, ami egy pillanat alatt villant át rajta, és ha nem kapja el, akkor a kölyök bele esett volna a vízbe. Szóval ez ilyen gyors volt. És ez érdekes.. lehet hogy ez az eseménysorozat megtörtént már valamikor, és az a kölyök bizonyosan megfulladt. Ezért írtam hogy semmi köze sincs a dejavunek a jövőhöz. És utálom hogy jön egy kofa,és megcáfol engem. Ha véleményed van, akkor azt írd le külön, a te válaszodban, oké? Nincs jogod felülírni az én véleményemet. Jogod van leírni a tiédet tahó!
2020. okt. 18. 12:25
 10/12 anonim ***** válasza:

7 nekem volt egy álmom, "ébredéstől lefekvésig szólt a sztori" pontról pontra megtörtént.

AZt még el tudom képzelni, hogy egy esetleges alternatívat rak össze az agy...ami vagy bejön vagy nem.

de ezt nem tudom hova tenni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__1073807..

2020. okt. 18. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!