Hát nem. Nagyon nem. Vannak, akik tehetetlen dühükben, vagy rosszmájúságtól vezérelve a "sorssal" fenyegetőznek, de nincs ilyen.
Cselekedetek, tettek és az abból fakadó történések, következmények vannak.
2020. okt. 8. 08:11
2/20 anonim válasza:
Nálam bejött:D
2020. okt. 8. 08:14
3/20 anonim válasza:
En exem visszakapta.
Pontosan ugy kicsinalta egy nö ahogy ö korabban engem. Nehezen dolgozta fel. Es akkor gondolt bele en min mehettem keresztül es bocsanatot kert.
2020. okt. 8. 08:15
4/20 anonim válasza:
Nem, a világ egyáltalán nem ezt a képet mutatja.
2020. okt. 8. 08:20
5/20 anonim válasza:
Ha létezik is Karma, az nem ebben a "dimenzióban" működik. A világ egyre jobban elállatiasodik, ez a Karma hiányát is mutatja, ezen a "síkon".
2020. okt. 8. 08:21
6/20 anonim válasza:
Nem igazán. Szeretném, ha lenne, de sajnos nem ezt tapasztalom magamnál és környezetemnél.
2020. okt. 8. 08:33
7/20 anonim válasza:
Ahogy a tanítás mondja: "minden fejben dől el!"
És teljesen mindegy, ha valamit, gondolsz, valamit teszel, hogy azt másnak a kárára gondolod/teszed-e, vagy nem, az univerzum a gondolat fizikai formában való megjelenését oda szállítja le, ahol a gondolat megszületett.
Nem véletlenül írja a Biblia:
"Vigyázz mit kívánsz, mert könnyen megkaphatod!"
2020. okt. 8. 08:50
8/20 anonim válasza:
Szerintem a karma az nem pont úgy működik hogy mindenki pontosan azt kapná vissza amit tett. A tettek következménye a karma. De a következmény ezerféleképp megjelenhet. Nem pont azt kapja vissza amit tett, hanem egy azzal egyenértékű dolgot. Ezt pedig senki nem láthatja így át.. Mivel mint ember annyira különböző értékrendekkel (módon) élünk, hogy még a sajátunkat sem tudjuk átlátni (nemhogy másét). Az biztos szerintem hogy van valami a háttérben...
2020. okt. 8. 08:53
9/20 anonim válasza:
Abban az esetben hiszek bebbe, ha elfogadom azt, hogy nem csak egyszer szuletunk, es a halallal mindennek vege. Ha igy van, ebben az eletben nincs ralatasunk arra, hogy egy kovetkezoben milyen sorsot fogunk elni. Ha nincs igy, a tendencia az, hogy a karma szarik rank.
2020. okt. 8. 09:11
10/20 anonim válasza:
Valamennyire igen.
Volt pár nagyon rosszindulatú, kavarós ismerősöm. Ma már mindenki kikopott mellőlük. Egyedül vannak. Már senki se akar a közelükben lenni, se család, se barátok, se párkapcsolat.
Vannak jó páran, akik meg a családjuk életét tették tönkre, piálással, szerencsejátékkal, egyéb függőségekkel. Ők is egyedül maradtak. A családjuk talpra állt, ők meg még jobban lecsúsztak.
Szóval azért ha valaki gázos életet él, gázosan viselkedik másokkal, akkor ha nem is azonnal, de hosszabb távon meg lesz a következménye.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!