Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hisztek a karmában?

Ti hisztek a karmában?

Figyelt kérdés
Megvizsgáltam az eddigi életem és hát arra jöttem rá, hogy mindent vissza kaptam kamatostul amit adtam másoknak. Most elkezdtem hirtelen minden jót tenni, mert nagyon betojtam az élettől. Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
2020. ápr. 4. 06:32
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Semmi

Én nem hiszek benne

Azt tapasztalom veled ellentétben,hogy a legnagyobb gciknel vam a legjobb dolguk az életben, miközben páros lábbal taposnak át mindenkin

2020. ápr. 4. 07:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hiszek benne mindenféle értelemben. Én is tapasztaltam már ilyet, hogy 1* adok, másszor kapok.
2020. ápr. 4. 08:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Én végülis hiszek benne, vagy csak szeretnék, de még nem tapasztaltam meg.
2020. ápr. 4. 08:24
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Igen.
2020. ápr. 4. 08:28
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem hiszek benne. Elsőnek igaza van.
2020. ápr. 4. 10:04
 6/7 anonim ***** válasza:
A gonoszoknak van jó életük. De a karma àllítólag a következő életükre hat ki leginkàbb. Én egyébként nem tudom mit higyjek.
2020. ápr. 4. 11:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszek benne, egyszerűen csak így működik a világ. Mindenkivel történnek jó és rossz dolgok egyaránt. Lehet, hogy egyik rosszból jön a másik (például ha szemét vagyok másokkal, ők is azok lesznek velem), de az is lehet, hogy két teljesen külön esetről van szó. Az, hogy kivel mennyi jó, és mennyi rossz dolog történik, az illetőn, annak környezetén, és még sok más dolgon múlik, nem pedig azon, hogy múltkor felhajtotta-e a WC ülőkét vagy sem.
2020. ápr. 4. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!