Ez lehet az előző életem? Ti hisztek a reinkarnációban?
Figyelt kérdés
Elmesélem a történetem. Időpont:2001. Szeptember 11. Rendőr voltam. Reggel beszélgettem az akkori legjobb barátommal, aki rendőr volt, mint én. Pezzulo volt a neve. Utánna szétváltunk, aztán kaptunk egy riasztást. A jó irányított minket, ezért bementünk a déli toronyba embereket menteni. De leomlott. Ő nem sérült meg, én nekem meg belső sérüléseim lettek. Próbált kiszabadítani egy nagy kő alól, de leomlott az északi épület is. Ránk esett sok törmelék, ezért ő is megsérült. Lelőtte magát, aztán én is meghaltam belsővérzésben.2020. okt. 7. 22:01
1/24 anonim válasza:
Honnan tudjuk hogy ez lehetett-e az előző életed? :D
Én nem mondom hogy hiszek benne de azt sem hogy lehetetlen. Nem tűnik túl esélyesnek de mivel nem tudjuk mi van a halál után ezért nehéz lenne kizárni bármit is.
2/24 anonim válasza:
Ezt így mégis honnan szedted?
Komolyan kérdezem: behaluztad, megálmodtad, kitaláltad?
Attól, hogy tetszik egy sztori, nem leszel te a szereplője előző életedben.
3/24 anonim válasza:
Érdekelne, hogy ez milyen formában jelent meg előtted.
4/24 A kérdező kommentje:
Anyukám mesélte, hogy amikor kicsi voltam, akkor nagyon sokat beszéltem erről. Pontosan így mondogattam.
2020. okt. 7. 22:22
6/24 anonim válasza:
pezzulo nevű rendőr tényleg meghalt akkor. de ahogy én is, úgy te is rá tudhattál googlizni
7/24 anonim válasza:
igen, ez a sztori így ahogy leírtad megtalálható wikipedián
8/24 anonim válasza:
illetve hogy nem. csak pezzulo halt meg, a másik rendőr túlélte. a lövés jelzőtűz volt hogy a mentők megtalálják őt, de meghalt mielőtt megtalálták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!