Hisztek a reinkarnációban?
Figyelt kérdés
Ha tényleg van lélekvándorlás, akkor a halál után mennyi idővel születünk újra?
Az mikor, hol és hogy dől el, hogy milyen fizikai testet kapunk, és hogy hova születünk?
A következő életemben lehetek akár kutya is?
Meddig tart ez a folyamat? Hány testet járhat meg a lélek? Miért nem emlékszünk az előző életünkre?
Persze, ha van ilyen egyáltalán...
2019. ápr. 19. 09:57
1/10 anonim válasza:
Erre senkise tudja a választ. :( de szerintem nincs ilyen
2/10 anonim válasza:
Nincs lélekvándorlás,mivel nem létezik lélek,csupán biológiai lények vagyunk. Tehát a halál után megszünsz létezni.
3/10 anonim válasza:
Nem..emberi remény, kitaláció csak h legyen valami
4/10 anonim válasza:
Ilyen kérdésre bő választ kaphatsz, ha buddhista, illetve hindu tanításokat olvasgatsz.. Ott leírja, ezekre a választ. Nyilván az interneten is írja.. :)
5/10 anonim válasza:
Nem. És nem azért, mert ellenszenves gondolat, hanem semmi alapja és bizonytéka nincs. Pontosabban magamon tudom, hogy nem volt előző életem.
6/10 anonim válasza:
Már előző életemben sem hittem benne.
7/10 Közveszélyes Kontár válasza:
Higgyel Istenben, kenyszeritsd ra magadat.
South Park Kepzeletfolde 3. resze: "Higgyel mar a Mikulasban!"
8/10 anonim válasza:
Fogalmam sincs a reinkarnáció "dinamikájáról.Azóta hiszek benne,mikor elkezdtem álmodni előző életeimmel és jövőbelivel is,pedig addig kifejezetten ateista voltam.Aztán változást hozott,volt olyan,hogy éjjel arra ébredtem,hogy éreztem a mostani kort és a pár száz évvel ezelőtti "kort" egyszerre.Izgalmas volt.Sajnos elmúlt ez az időszakom,hogy ilyeneket álmodtam.
9/10 anonim válasza:
Tévedés, hogy neked van lelked. A léleknek van teste. A lélek tapasztalati szerve a test. Az a baj, hogy azonosulunk a testtel. Ismerd meg önmagad, mélyen kutasd magad, keresd, hogy ki vagy. Elcsendesedés, ez a kulcs.
10/10 9abor válasza:
Úgy nem hiszek a lélekvándorlásban minthogy pl. mondjuk tegnap előtt voltam Szegeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!