Hol élhettem vajon előző életemben?
Kiskorom óta azt érzem rossz helyre születtem.. És hogy haza akarok végre menni. Különösen nagyon vonzódom ázsiához amióta az eszemet tudom.
Mikor meglátok egy kínait nem japánt, vagy koreait. Kínait. Akkor olyan érzésem van mintha ő az otthonomból jött volna.
Párom is Kínai. De már régóta nagyjából 6 vagy 7 éves korom óta van ez az érzés.
És elkezdtem pár éve tanulni a nyelvet is.. És azt érzem ez az anya nyelvem mármint a kínai.
Különösen nagy a vonzódásom a régi kína iránt is mikor még a kommunizmus előtt volt.
Lehetséges lenne hogy előző életemben ott élhettem és azért vonz ennyire? Vagy mi lehet ennek az oka?
Nem, nem párom miatt. Már azelőtt is bőven.
A kisugárzásod a jelenlegi életedből fakad, nem az előző(ek)ből. Általában az akaraterővel van kapcsolatban ez a fajta "kisugárzás". Hangsúlyosan általában. Más oka is lehet.
A pontozás miatt meg ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!