Hisztek a sorsban és abban, hogy van eleve nekünk szánt társ, akivel leélhetjük az életünket?
Erre, a világnak ezen a felén ritka.
Pár száz évvel gyakoribb volt, onnan maradt a mondás: "Suba a subához, guba a gubához".
A föld egyes részein még gyakori, hiszen a szülők eleve elrendelik, kinek ki legyen a házastársa.
Hosszú éveken át boldogtalanul éltem az életem, majd betoppant az életem legcsodálatosabb szerelme, csodálatos 2 évet töltöttünk együtt.. De pár napja meghalt... Azt hittem örökre együtt leszünk...
Valaki csak irányítja ezt.. Ha elvette tőlem!
Volt sorsszerű találkozásom. Voltam korábban is halálosan szerelmes, de ez a fajta mágneses vonzás, ez ismeretlen volt eddig előttem. Odáig stimmel a sztori, hogy szét is robbantunk szépen.:))) Mondjuk amikor az embernek már családja van, ez nem is olyan meglepő.
Biztosan tudom, hogy mi ketten nem lehetünk együtt soha és azt is tudom, hogy ezt nem fogom érezni soha senki mással.
Hiszek benne! 💖🙏
Ez a hit tartja bennem a lelket, ez éltet az életben!
Remélem egyszer rám talál a ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!