Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hisztek a sorsban és abban,...

Girlll3 kérdése:

Hisztek a sorsban és abban, hogy van eleve nekünk szánt társ, akivel leélhetjük az életünket?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak humbug... Voltak sorsszerű találkozásaitok?

2020. aug. 15. 21:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hiszek és van, csak előtte mind a két embernek mindig tanulnia kell.
2020. aug. 16. 04:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, hiszek a Sorosban!
2020. aug. 16. 09:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Erre, a világnak ezen a felén ritka.

Pár száz évvel gyakoribb volt, onnan maradt a mondás: "Suba a subához, guba a gubához".

A föld egyes részein még gyakori, hiszen a szülők eleve elrendelik, kinek ki legyen a házastársa.

2020. aug. 31. 15:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Hosszú éveken át boldogtalanul éltem az életem, majd betoppant az életem legcsodálatosabb szerelme, csodálatos 2 évet töltöttünk együtt.. De pár napja meghalt... Azt hittem örökre együtt leszünk...

Valaki csak irányítja ezt.. Ha elvette tőlem!

2020. szept. 29. 15:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Volt sorsszerű találkozásom. Voltam korábban is halálosan szerelmes, de ez a fajta mágneses vonzás, ez ismeretlen volt eddig előttem. Odáig stimmel a sztori, hogy szét is robbantunk szépen.:))) Mondjuk amikor az embernek már családja van, ez nem is olyan meglepő.

Biztosan tudom, hogy mi ketten nem lehetünk együtt soha és azt is tudom, hogy ezt nem fogom érezni soha senki mással.

2020. dec. 10. 03:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Hiszek benne! 💖🙏

Ez a hit tartja bennem a lelket, ez éltet az életben!

Remélem egyszer rám talál a ❤

2023. okt. 11. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.